Ko gledam ežojeve jedilnike, me kar malo slaba vest daje. On veliko da na omega 3, jaz pa premalo, zato, ne bodi ga lena, skočim do bližnjega ribnika po nekaj ![]()
![]()
in je pri nas danes tole: postrvi in krompir iz pečice, paradižnikova solata

Pica zvitki
Ko gledam ežojeve jedilnike, me kar malo slaba vest daje. On veliko da na omega 3, jaz pa premalo, zato, ne bodi ga lena, skočim do bližnjega ribnika po nekaj ![]()
![]()
in je pri nas danes tole: postrvi in krompir iz pečice, paradižnikova solata
Ah, kaj naj človk reče: narobe svet. Meni, ki vem kaj je koper, strokovnjaki, ki tega ne vedo ( in seveda en drugemu držijo štango ), razlagajo, da to kaj je koper to ni. In njim se verjame, oni veljajo za strokovnjake ne pa jaz. Torej: to kaj je koper uradno ni koper, uradno je koper tisto kaj ni koper. A sedaj razumete?![]()
kosilo danes:
ops, kosilo sicer je, ne pa moje. In še moje:

danes: boranja, domač kruh in biskvit s slivami
jutri: porova juha, pečen piščanec, mlinci, rdeča pesa, puding
IssiEvo, ežoj je fotografiral kosilo tako, da se nekoper/koromač ja ne vidi. Že ve, zakaj.
Danes:
Hitri kotleti iz baze, krompir in paprika peceni v istem pekacu, mesana solatta.
Jutri:
Kot danes samo v sluzbi pogreto v mikrovalki.
AmeliaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Mandljeva juha ajoblanco