Danes pri nas:
- jota, že čaka
- doma pečen kruh, diši
- zadnje nešplje
Ne bo posladek, bo bolj grenko:
- sprehod (brez balončkov)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes pri nas:
- jota, že čaka
- doma pečen kruh, diši
- zadnje nešplje
Ne bo posladek, bo bolj grenko:
- sprehod (brez balončkov)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Trixi je napisal/a: | ||||
Kuham za 4'odrasle ljudi ( od tega 2 študentki, ki sta non stop lačni, ko prideta domov) in 1 otroka. Morda se je slišalo, da sem skuhala ogromno, vendar sem naredila mesno štruco iz 300 g mesa in se jedla še včeraj, prsa pa so bila iz 200 g kosa. Danes bo fižolova juha, zraven domač (polbel z rženo moko) kruh brez gnetenja, ki že vzhaja, palačinke
|
ne, sej problem je bolj v meni, ki kuham večje (enormne?) količine. ko delam stefani, je iz nekje 1.000g, prsa pa niso pod 400g in ko sem vidla, da si to med tednom skuhala, sem si avtomatično predstavljala zelo veliko gospodinjstvo. zaenkrat smo še vsi suhi (nekateri presuhi - seveda ne jst). si pa zelo pridna, da si se lotila dveh tako različnih jedi v enem dnevu.
danes: domača gobova juha za naju ter jabolčni zavitek za tamala pri babici in dedku
jutri: goveja juha, govedina iz juhe, hrenova omaka, pire, brokoli in zelena solata
nedelja: hmm....razmišljam, da bi naredila jamiejev sticky kickin chicken ter solato za naju in nekaj otrokom prijaznega posebi
Mamka BršljankaNOM NOM sem se napokal.
Dušeno zelje,grah (TOTALNI FANATIK NA GRAH. Verjetno si bom kdaj še kakšno skutino-grahovo gibanico naredil al kaj jaooo :>),korenček,POR,čebula (lots of it), česen (looots of it) vse lepo popraženo na olivcu + skleda solate (čebula,česen, paradižnik, rdeči fižol, sveži por, zelena paprika + 2 sveža hardcore feferončiča za prebavo!!
Do večera bo...njaaamsi
Danes dušeno kislo zelje in pire krompir zame, za ostale pa namesto pire kromirja kuhan fižol in kuhane domače klobase.
msegovdanes:goveja juha z domačo ribano kašo,dušeno kislo zelje,matevž,pečena svinjska rebra
jutri : jota,kruh
ninkicaPri nas pa danes ješprejn, brez meska.
Pa je bil ravno tako dober.
Slikat ni blo cajta, je bila lakota prevelika.
irena66Danes:
Jutri pričakujem visoki obisk, pa sem nabavil nekaj kartonskih buteljk kvalitetnega vina, in kupil srdela za pogostitev. Pa, temu se še kronana glava ne more upret!
![]()
ežoj
| MBrando je napisal/a: |
NOM NOM sem se napokal.
|
hehehehe,ti se pa ne misliš kaj dost lupčkat dons :D
Mamka Bršljanka
Sardelce bo treba nabavit, pa blitvo. Se mi sline cedijo, ko gledam Ežojevo sliko.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Tajska rdeča curry pasta