Danes pri meni, plonk od Balenke: svinjski želodec na kislo ( brez krompirja, kot vampi ).

Veganski sladoled z navihanci
Danes pri meni, plonk od Balenke: svinjski želodec na kislo ( brez krompirja, kot vampi ).
današnje kosilo: instant gobova juha (malo obogatena s smetano, česnom, valvicami)
večerja - res dobra in hitro pripravljena: krompir in špinača skuhana v istem loncu, skupaj s česnom - pretlačila, zabelila z malo olivnega olja. Postregla s pečenimi jajčki in pišč. medaljoni. In kompot iz grozdja.
Lep večer
majaosDanes, pri nas segedin,polenta.(segedina za tri dni,samo priloga bo druga)![]()
Porova juha, palačinke z domačo slivovo marmelado.
rosieDanes goveja juha za nekatere čista, za druge z zlatimi kroglicami( ojoj, to smo pa kot večkrat jedli), lazanja, mešana solata
Posladek : počivanje po nekajurnem posedanju na polikliniki.....in en sladek bonbon od sinčka
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSem si naštimala sončna očala, pri ežoju pa ni ne "lepih" barv, ne pič ups pikčastih prtičkov ![]()
![]()
Danes je pri nas slovo od poletja, zgleda, končno, zato zadnjič to sezono lazanja z jajčevci (pa malo sirarske skute, pa začimb, pa...)
skleda radiča s fižolom, vino, voda
lp
mzm

Danes: njoki od ricotte, koromač s paradižnikom, pečen piščanec, mešana solata
breskvazdravo!
Danes: orada v soli, maslen krompir, rukola z rdečim radičem, skutino-jabolčna pita za sladico.
Jutri: Goveja juha z zdrobovimi cmočki, pečen piščanec, sladko zelje, restan krompir, pečena jabolka z lešniki, medom in kepico vanilijevega sladoleda.
Lep vikend in začetek počitnic vsem;)
yoda85Danes: rižota in zeljna solata s čičeriko.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski sladoled z navihanci

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi