Bravo za krokodiljo pico. In pecivo od obeh gogad in babke.

So me zdražile tiste lepe palačinke od breskve kakšen dan nazaj. Moje niso tako lepe, so z marmelado, poleg pa čežana.
Bravo za krokodiljo pico. In pecivo od obeh gogad in babke.

So me zdražile tiste lepe palačinke od breskve kakšen dan nazaj. Moje niso tako lepe, so z marmelado, poleg pa čežana.
Ne Ežoj, midva vema, da je 2 dni star pasulj najboljši :))))
Danes nismo nič kuhali, ker smo igrali tarok turnir, pa so nam postregli tudi s kosilom. Jutri bo pa spet akcija.
lep večer
irenakrDanes pri nas:; paradižnikova juha z baziliko in ribano kašo, riž s korenčkom, peteršiljem in gobami, puranji file na hitro popečen, radič s fižolom, pozno popoldan kava, košček potice, izabela in sedenje na soncu.
goveji zrezki v omaki, rizi-bizi, pire krompir, zeljna solata in zelena solata,
štrudelj in jabolčna pita (nebeško dobra, delo moje sestrice)
BalenkaVčeraj od rane zore do poznega popoldneva pobirali jabolka ... Hrana iz nahrbtnika in kakšno jabolko za posladek. Danes še razmišljamo, če se nam bo ljubilo kuhati ...![]()
![]()
Danes pridejo na kosilo moji starši, tako da bo bolj klasično nedeljsko kosilo.
Goveja juhca z ribano kašo
Pražen krompir z gobicami
Gobova omaka iz svežih jurčkov in ježkov
zeljna solata s fižolom, radič z mladim sirom
lep dan vsem
marecVčeraj kisla repa, pire krompir, popečeni zrezki, jabolčni in skutin zavitek
Danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, ocvrti dežnikarici, telečji file, zeljna solata z zeleno in radičem,
Zavitek od včeraj
Kjer je volja, tam je pot. TrixiNEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pečeno sv. "cesarsko" meso, sladko zelje s korenčkom, jabolko in brusnicami; zeleni radič s krompirjem:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 07.okt 2012 11:56No pa se je mami le dalo kuhati ... Smo jedli govejo juho s palačinkami in krompirjev zos z mesom iz juhe.
msegovDanes,kurja juha z rezanci,mešano meso(sv.piščanec) pražen krompir,mešana solata ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Jagodni semifreddo