Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SOBOTA:

Goveja juhica (repek) s zdrobovimi žličniki; pražen krompir, faširanci; zelena solata:

Pozdravček!

Danes:

in:

ežoj

Danes polnozrnate testenine z omako iz jajčevcev in rdeče paprike, povrhu pa malo kozjega sira, zraven pa solata iz paradižnika in paprike. Za posladek pa priprava slivovih cmokov za jutri....malo sladkega poleg lečine enolončnice.

Ninja24

danes: čevapi, piščančji zrezki, pišč. ražnjiči, solata, paradižnik in malo pomfrija

mali kuhar

Današnje kosilo: pogled na čisto, mirno, jesensko Bohinjsko jezero (hrana je ostala v nahrbtniku, ker so nas že klicali na bus), za pozno kosilo pa na Štajerskem: ješprenj.

Posladek; grozdje in maline direktno z grma v usta. 

rimljanka

Danes smo si privoščili govejo juhico z ribanci in krompirjev zos z mesom iz juhe.

msegov

Vidim, da je bil danes dan goveje juhe.

Za nas so danes kuhali drugi:

goveja juha

odojek, račka, šunka

pražen in pečen krompir

krompirjeva solata, paradižnikova solata

jabolčni zavitek

Balenka

Tople kumare.

Tinky Binky

Ežoj: Ne ga srat no. Smo bili na podobnem jedilniku, le da je bilo količinsko na kubik ter raztegnjeno na kvadrat :D
Goveja jetrca, še malo krvava, čez pa pol polivka iz olivca,peteršilja, česna in soli. Moja nova NAJOMILNEJŠA zadeva za piknike. MMM LOVE IT!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Tudi mi smo ta vikend na goveji juhi.

Včeraj torej goveja juha, govednia iz juhe, pire, špinača in radič.

Danes ponovno goveja juha, balzamični piščanec s pršutom, krompir, radič, za posladek pa jabolčni zavitek.

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti