Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Uuuu, ledenka, super kosilo! Ampak saj se ga je dalo jesti tudi brez solate, kajne?

Pri nas: sardelice, kruh, stročji fižol v solati (tako raste, da je skoraj vsak dan na mizi, jutri pa spet vlagamo....)

Sonja

Ponedeljek: v pečici pečena pišč. bedra, marinirana v gorčici z začimbami in svežimi zelišči in pečen krompir, solata iz paradižnika, kumar in paprik

Torek: klobase za žar, paradižnik z mocarelo, baziliko in olivnim oljem, črn kruh

Sreda: pleskavice, svež paradižnik, črn kruh

Četrtek: polpeti in krompirjeva solata s kumarami

Danes: naravno popečen oslič, v pečici pečen krompir, solata iz paradižnika in kumar

limnol...vsake toliko nam zapaše nekaj sladkega(čeprav pita ni pretirano sladka), imamo pa doma tudi člana, ki nemore brez solate :) (če sem iskrena, jaz sem jo izpustila) ;)

lp

ledenka_

Pri nas: na žaru pečena vratovina, kumarična solata, stročji fižol v solati.

rosie

Včeraj: španska pita, ki je bila pri nas že kar malo pozabljena.

Danes: špageti z bolonjsko omako in zelena solata.

Balenka

Široki rezanci z bučkami in albuminsko skuto, stročji fižol in česen v solati, voda

lp

mzm

Danes je na morju kuhala tašča in smo jedli svinjsko ribico v omaki z balzamičnim kisom ter riž z grahom, začinjem z žafranom in curryjem, pa zelena solata na vrh:

mamamia

Včeraj: goveji file Stroganoff, zapečena bela polenta s paradižnikom in parmezanom, zelena in paradižnikova solata, breskova torta

Danes: bučke v omaki, pire krompir

Jutri: zelenjavni quiche, pečeno piščančje meso, razne solate

Tinky Binky

Danes: rižota s suhim paradižnikom, pečene perutničke, mešana solata

breskva

Sreda: Pri družini z mojo drugo družino :) na Tinju. Kuskus,podušena zelenjava, ena hrenovka in ena pečenica (mi ni odgovarjalo. Pekel želodec), ostali pizza

Četrtek: polenta in sveža zelenjava

Včeraj: Kuskus z curryem in podušene bučke, jajčevci, paprika, čebula in gora zelenega graheca

Danes: Sedaj spekel INGVERJEVE PIŠKOTE in MAKOVE KREKERJE za današnje druženje v naravi. Za kosilo pa bo domač mesni burek moje LE MAMAN.

Jutri: Velika skleda solate.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti