Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes je pri nas ratalo tole:

svinjska ribica v omaki (http://www.kulinarika.net/recepti/16498/mesne-jedi/svin), njoki, zeljna solata, puding, jabolčni zavitek (pomanjkanje cukra )

Balenka

Pri nas danes: džuveč, zeljna in kumarična solata.

rosie

Pri nas danes ,odara,zelena solata,   sladoled.Jutri kuhajo drugi,še ne vem kaj bo.

Milži

Oh, ežoj, potem me pa jutri ne bo na obisk. 

Danes pri nas: goveja juha z zdrobovimi žličniki, kromnpir v koščkih in stročji fižol, primerno zabeljena, ražnjiči iz picopeka, breskve v robidničnem soku. 

Popoldan , še kar orehovi štrukeljci, se sploh ne postarajo, potem pa prijetna opravila  - nabiranje in priprava zelišča za čaj: slez, rman, ožepek, 2 vrsti mete, dobra misel in kretska (?) dobra misel. 

rimljanka

zelenjavna juhica

peperonata

palačinke s čokolado in smetano

lp

ledenka_

ČETRTEK:

Vratovina v omaki, ščipanci, zelena solata:

Pozdravček!

Piščanec v omaki + riž

ANJA

Njoki s čemažem in skuto, radič s fižolom, krostata z breskvami.

rosie

Danes čevapčiči - doma narejeni so še vedno najbolj dobri, na hitro podušene bučke z origanom, paradižnik, čebula.

msegov

V torek: Grška solata z veliko feta sira in olivami.

Sreda: mesni sir, ga je doma pripravil moj dragi (sem ga obtožila, da ga je na internetu naročil), mešana solata.

Danes: mesni sir v toplem sendviču s kislim zeljem.

Vročina, vročina, vročina.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti