Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

V sredo fižolova juha, kranjska klobasa, kruh

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj naravni zrezki, pečen krompir, brokoli, solata

Danes testenine z zelenjavno omako, solata

Sobota:

Kremna zelenjavna juhica s krutoni; pečeno pišč. bedro, krompir; zelena in zeljnata solata

Pozdravček!

Danes:   pečena   rebra

pire

solata s

nektarine

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Včeraj pečeni kosi piščanca, odojek, pražen krompir, solata

Danes pohod v hrib in pozno kosilo- goveja juha z rezanci, panirano meso in bučke, pomfrit, paradižnikova solata

Nedelja:

Kurje/goveja juhica; pražen krompir, paniran piščanec, pečena sv.rebra, francoska; zelena solata; tortica

Pozdravček!

P.s. foto ga nej, ker nas je bilo preveč.

Čeprav je tudi danes bilo tako bolj. aprilsko vreme, oz. v Bohinju dež ma mlade, to že vemo, saj hodimo sem že skoraj 30 let, mi je uspelo plavanje in to res odlično plavanje, temp. jezera je bila enaka zunanji temperaturi-20 st.

Danes:    zelenjavni riž- paradižnik, rdeča paprika,

pečene   peruti

solata

nektarine

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Nekatere ste tako pridne z objavami kosil, vsak dan pogledam, če imam le čas in mogoče dobim idejo.

malaga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti