Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes juha, pečen piščanec, pečen krompir, sataraš in zelena solata.

Končno pa sem uspela napisat blog za nazaj. Včasih mi že kar časa zmanjkuje za redno objavljanje.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Vceraj cel dan dobra smuka in za kovecerjo peceni puranji zrezki z gorcico in maslom, polenta ter kristalka. Za sladko pa jabolcni strudelj 

satilon

Danes:  po dolgem času-juha z gresovimi knedeljčki,meso iz juhe,   pražen,

motovilec in kristalka.

mopsika

Piščančje perutničke v omaki in široki rezanci.

ANJA

O, Anja

in glej, glej čisto slučajno bo tisto, kar običajno pripravljate v gostilni danes pri nas. Ne tako dobra, kot to znajo mojstri pripravit- pleskavici, nekaj čevapov, piščančja nabodala, ajvar, pomfri, šobska solata in domača pečena paprika. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

piščančji pohani zrezki in fižolova solata, 

Balenka

Danes: pečenice, kisla repa, matevž

breskva

danes piščančji file v naravni omaki, pire krompir in kislo zelje s fižolom v solati

jutri svinjska pečenka, pečen krompir, na pari kuhana zelenjava in mešana solata

Včeraj: Korenčkova juha z zdrobom in jajcem, zelenjavno-ovseni polpeti, grah in kus kus. Solata iz zelja, korenčka in surove pese.

Danes: Bistra zelenjavna juha, pirini špageti s paradižnikovo omako, zeljna solata.

RadaJem

Špageti bolognese,  mešana solata, čokoladna torta s smetano in jagodami

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 26. 2016 13:43

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti