Včeraj: korenčkova juha z grisom, pečen riž z jajčko, piščančjimi prsmi, porom, bambusovimi vršički in korenjem.
Danes: bograč.
AstricaVčeraj: korenčkova juha z grisom, pečen riž z jajčko, piščančjimi prsmi, porom, bambusovimi vršički in korenjem.
Danes: bograč.
AstricaVnedeljo smo praznovali, ker je kar nekaj ostalo, sva včeraj jedla ostanke
danes pa piščančji fajitas, tortilje, salsa in guacamole
Draga moja Trixi, kam so se izgubile tvoje slikice ???
pa MBrando, tvoje tudi ???
pa ljuba naor, tvoje tudi ??? Tako lepo si začela, pa si omagala ???
Večkrat opazim, da nas naš dragi Ežoj spremlja tukaj !!! Morda danes še nič ne more napisat, ko pa bo lahko, vem, da nas bo presneto okaral... in prav mu dam...
Ežoj, kako zelo te pogrešam in tvoje ribice tudi... naj bo še taka tema, vedi, na koncu sonček sije...vse dobro Ti želim ![]()
![]()
![]()
Danes: vsak dve žlici in pol jote, po svojih zmožnostih gibanica s sirarsko skuto, por s suhim paradižnikom
endivija v solati s fižolom
lp
mzmDanes: skutini cmoki, piščančji koščki v omaki, solata, schwarzwald tapioka
Danes: roast beef z brusnično omako, popečenimi kruhki in skledo solate.
cosmo
| babka1951 je napisal/a: |
Draga moja Trixi, kam so se izgubile tvoje slikice ??? pa MBrando, tvoje tudi ??? pa ljuba naor, tvoje tudi ??? Tako lepo si začela, pa si omagala ??? Večkrat opazim, da nas naš dragi Ežoj spremlja tukaj !!! Morda danes še nič ne more napisat, ko pa bo lahko, vem, da nas bo presneto okaral... in prav mu dam... Ežoj, kako zelo te pogrešam in tvoje ribice tudi... naj bo še taka tema, vedi, na koncu sonček sije...vse dobro Ti želim
|
@MBrando, naj te malo potolažim...
Tudi pri naju je prehranjevalna veriga tako čudna. Ko je moj lačen, jaz nisem. Pa mi je oni dan rekel: " A sedaj bom pa spet sam sedel za mizo ? " Sem začela razmišljati, odločila sem se, da bo jutri čisto vse drugače.
Ob uri, ko on ponavadi je, sem za oba kosilo pripravila. Pol sem pa pri mizi sedela sama, on je pa v dnevni TV gledal......in takrat jaz slikam ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike, pire krompir
, zelena mešana solata.
![]()
Včeraj: zelenjavna enolončnica, palačinke s skuto
Danes: leča v omaki, špecli, hrenovke
bertikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki po bolonjsko

Slana pita (Salty pie)