Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek mlada špinača, paprika, kumara, jajce in tuna v solati, popečen kruh

torek pečen krompir, pišč. file v naravni omaki, zeljnata solata s papriko in kumaro

danes bučkini polpeti in pečen krompir

Danes:

Dunajski, priloga (riž, pražen krompir), mešana solata (Tuš, za 3,10 evra nimam volje doma kuhat ...)

mamamia

V ponedeljek svinjski zrezki v smetanovi omaki s pirejem iz cvetače in krompirja.

Torek: zelenjavna juhica (cvetača, bučka, koleraba, krompir)

Sreda: Puranji zrezki na žaru in popečena polenta v paradižnikovi omaki z zelenjavo (bučke, paprika, čebula)

Danes pa bo nekoliko prirejena pastirska pita (jagenčka se žal ne da dobiti, tako da bo z mleto govedino)

katka85

Bučkina kremna juha iz baze in njami bučke s sirom iz baze 

Amanda Angelic

ponedeljek mlada špinača, paprika, kumara, jajce in tuna v solati, popečen kruh

torek pečen krompir, pišč. file v naravni omaki, zeljnata solata s papriko in kumaro

danes bučkini polpeti in pečen krompir

Danes: golaž, široki rezanci z drobtinami,pesa v solati,pecivo.

mopsika

Danes pri nas: goveja juha z zdrobovimi žličniki, pire krompir, bučke v omaki (bi lahko rekla, po starem), govedina iz juhe. Pozneje: rogljički in kava, če se no nebo usmililo, na dvoriišču pred hišo, s pogledom na hibiskus, ki ga danes krasi 17 živo rdečih cvetov.

rimljanka

Petek:         ČETRTEK:      

Pozdravček!

P.S.     Cel dan sem prepričana, da je jutri SOBOTA

Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 07. 2014 16:43

Danes: curry bučke, jajce s paradižnikom in olivami, kruh s pestom iz bučnih semen

skleda zelenega radiča

Predviden je bil pesto iz bazilike, a je reva tako klavrna, da je komaj za v kakšno pašto. No, ja, vsega ne morem imeti, če imam že poletje po meri

lp

mzm

Sreda (al je bil mogoče  že četrtek, me je Dragička malo zmedla) je bil dan za en randi, pa sva šla spet na sushi, to pot ne samo cez cesto. Se opravičujem za slabe slike, krivec je telefon.

Amuse bouche: Wasabi humus.

Koktail: vodka, čili, limetin sok, bazilika in kokosovo mleko. Sem vajo ponovila, ker je bil tako dober. 

Temule ni kaj za dodajat, slika out of focus (porcija za dva. 

Mala porcija sushija je bila tako neugledno out of focus, da je ne upam objavit, zato končujem z desertom, tudi tega sva delila: Fromage Blanc Panna Cotta (odišavljena s kardamomom) z borovničevim sorbejem.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 07. 2014 15:31

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti