Je en, tak dan, ko se mi resnično čisto nič ne da, je malica, bo kosilo, pa še za večerjo bo nekaj ostalo ![]()

Polnjene gobe
Je en, tak dan, ko se mi resnično čisto nič ne da, je malica, bo kosilo, pa še za večerjo bo nekaj ostalo ![]()
Pri nas bo pa danes dvojno, ker moram pospraviti ostanke - in sicer:
- rakci z rezanci in jajčkom domačim :)
- zelenjavne tortilje z zelenjavo iz vrta
- ogromna skleda zelene solate z vrta
testenincaNajprej pozdrav Babka1951
super slikce iz hribov,rada gledam tvoje slikce.
![]()
![]()
Danes: goveja juha z gresovimi knedlčki,pražen krompir,zelena solata,sladica.
![]()
Včeraj: piščančja juha, lignji po tržaško, blitva s krompirjem, solata
Danes: gobova juha (s svežimi lisičkami) ![]()
![]()
Jutri: bulgur z zelenjavo, solata (endivija)
Sreda: mešana solata, lazanja
Četrtek: vampi, krompir
matejaozDanes mesna omaka, testenine, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes svaljki, pišč. file v smetanovi omaki in zelena solata.
tanjajpečene postrvi s tržaško omako, kruh, zelena solata s korenjem, pred tem pa je bilo pecivo - temni biskvit, obložen z rezinami nektarine ter prelit z vanilijevim pudingom (pekla sestra
)
Danes je bila reciklaža včerajšnjega pečenega kunca:
skleda radiča, teran in voda
lp
mzmDanes: mineštra, vanijijeve palačinke z gozdnimi sadeži
breskvaSobota: goveja juha, rizi bizi, goveji zrezki v omaki, zelena solata, jabolčni štrudelj.
Nedelja: goveja juha, pražen krompir, govedina, pečene svinjske rebrce, zelena solata, češnjev štrudelj.
Ponedeljek: goveja juha in akcija pospravi hladilnik (francoska solata, sv. rebrce, govedina na solati).
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Kitajski kruh