Danes: ohrovtova mineštra in za enega še malo ![]()

Zviti krofi
Danes: ohrovtova mineštra in za enega še malo ![]()
Včeraj: goveja juha z rezanci, ajdova kaša z šparglji, piščančji zrezki, radič, motovilec, zelena solata
Danes: zelenjavna juha, tortelini, špinača iz kopriv, radič, zelena solata
Jutri: kislo zelje, klobasa, pire krompir
NENA58
Včeraj mineštrca, za sladico puding s piškotki in jagodami,
danes prata v hrenovi omaki, zdrobovi cmoki in tenstane bučke.
Jutri pa prata v omaki s šampinjoni, zdrobovi cmoki in cvetača.
Lp
ursiiiDanes: čičerikina juha s suhim paradižnikom, domače bonbice
breskvaVčeraj: dva čevapčiča, tri rezine melancane in dve majhne paprike, ostanki od nedelje ( pečeno na žaru ) in nekaj " fritat " ( koščki kvašenega testa, praženo v olju ) s jogurtom. Slike ni, ker ni bilo barvno usklajeno, pa tudi kompozicija mi ni uspela.
Danes kompozicijsko še kar, barvno morebit tudi, mal še moram delat na stilingu.
Lačen nisem bil ne včeraj ne danes.
![]()
![]()
![]()
Ma kakšn al dente, kaj pa vam je, namesto 11 min ( barila št.7 ), kuhano 20 minut, ravno prav ![]()
| naor je napisal/a: |
Moje zlato, če ni bil tisti teliček kakšen star bik, ki se ni hotel omehčati?
|
Hehe, vse je možno; sem že tudi sama sumila kaj podobnega.![]()
Danes je ponovno tašča kuhala še za naju dva, in sicer zelenjavno juho, špagete carbonara in solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| ežoj je napisal/a: |
Včeraj: dva čevapčiča, tri rezine melancane in dve majhne paprike, ostanki od nedelje ( pečeno na žaru ) in nekaj " fritat " ( koščki kvašenega testa, praženo v olju ) s jogurtom. Slike ni, ker ni bilo barvno usklajeno, pa tudi kompozicija mi ni uspela. Danes kompozicijsko še kar, barvno morebit tudi, mal še moram delat na stilingu. Lačen nisem bil ne včeraj ne danes.
Ma kakšn al dente, kaj pa vam je, namesto 11 min ( barila št.7 ), kuhano 20 minut, ravno prav
|
Sreda:
![]()

Pozdravček!
Danes:
Ma ne bi niti v sanjah si mislila, da imate lokalni cajteng v španščini, no...a so tud osmrtnice notr, pa obvestila o novi pošiljki v vaški ribnik?
Midva sva za kosilo imela testenine, reciklirano govedino iz juhe, solato in kozarec terana.
Ognjič ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom