Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

staro kočevarska kolerabično krompirjeva juha z ocvirčki in suhim mesom, mešana solata iz vrta(rdeči radič, blitva, korenje, sir, jajca)

majaos

Danes: najboljša kisla repa, domača krvavica in huda čokoladna pita

Pozdravček vsem

babka1951

Sobota:         

Pražena jetrca, sirov štrukelj, mešan radič  

Pozdravček!

Piščanec v pečici njamiii...

testeninca

Danes hrana iz kitajske restavracije.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Juha, špageti s tunino, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj:

losos, maslen krompir, potresen s peteršiljem, in rukola v solati.

Danes:

fižolova juha s koščki prekajenega mesa, govedina s stročjim fižolom in pire krompir.   

Astrica

pravkar spekla jogurtove miške - ker pa sem ostala brez jogurta, sem nadomestila s smetano za kuhanje. Bilo je pregosto, zato stisnila sok pol pomaranče, dodala rumov sladkor= odlične

majaos

Živjo vsem po dolgem času :).

Ponedeljek: goveja juha, piščanec, pečen v pečici, kruhova štruca, zelena solata

Torek: pečenice, kislo zelje, ajdovi žganci

Sreda: piščančji file, mariniran v sojini omaki, pečen krompir v pečici, nato zabeljen s peteršiljevo omako in ohrovt s šunko in sirom

Četrtek: Špageti s haše omako, mešana zelena solata

Petek: Piščančji paprikaš, široki rezanci

Danes/Sobota: Piščančji file (mariniran v gorčici, sojini omaki in barbecue omaki), mlinci, omakca (voda, v kateri sem poparila ohrovt + piščančja juha), ohrovtova solata s krompirjem

za jutri pa še ne vem...

Danes: koromačeva omaka, njoki, svinjski zrezk, solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti