Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

@dragička: če bi jo poimenovala "ramen juha" in jo servirala v skodelici za turško kavo, bi te takoj povabili v Gostilno...:)))))))) Za moje pojme je sicer tudi takole super, no...:))) lp, proxima

Včeraj polpeti iz puranjega mesa in veliko svežih zelišč.Zame samo s solato, mojemu sem pa polpet zapakirala v hamburger z domačo bombetko, light majonezo in rdečo papriko.

Danesjurčkovo-zelenjavna mineštra s piro, polnozrnatim rižem in kamutom. Moj dobi še sladico...sfižen biskvit za torto sem zakamuflirala v čupavce

Ninja24

Po dolgem času danes lazanja in zelje v solati!

tanjaj

Juha, pečen losos, riž, pečena rdeča pesa, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Tole je pa za popoldne:

pirnica

Super!

naor

Pri nas danes zelenjavna juhica (korenčkovi dodala še malo paradižnika in mladega koromača), goveji zrezki v omaki, polenta, rdeča pesa

majaos

Pri nas  danes segedin in krompir v kosih.

Milži

včeraj pire krompir in sveža špinača z vrta; danes zelenjavna pica (testo iz pirine moke), jutri rižota z jurčki in zelena ter paradižnikova solata (še z vrta)

Lakica

Pravkar od kosila: ni bila miso juha, ni bila ramen juha ampak čisto navadna čorbica iz govedine, zelja, krompirja ter vse ostale zelenjave

Popoldne pa bo treba nekaj speči: imam jabuke, hruške ter najljubšo začimbo pehtran

lep in sončen dan vsem kulinarikom!

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti