Bučni pire iz rumene buče
Včeraj polpeti iz puranjega mesa in veliko svežih zelišč.Zame samo s solato, mojemu sem pa polpet zapakirala v hamburger z domačo bombetko, light majonezo in rdečo papriko.
Danesjurčkovo-zelenjavna mineštra s piro, polnozrnatim rižem in kamutom. Moj dobi še sladico...sfižen biskvit za torto sem zakamuflirala v čupavce ![]()
Ninja24
Po dolgem času danes lazanja in zelje v solati!
tanjajJuha, pečen losos, riž, pečena rdeča pesa, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Tole je pa za popoldne:

Super!
![]()
Pri nas danes zelenjavna juhica (korenčkovi dodala še malo paradižnika in mladega koromača), goveji zrezki v omaki, polenta, rdeča pesa
majaosPri nas danes segedin in krompir v kosih.
Milživčeraj pire krompir in sveža špinača z vrta; danes zelenjavna pica (testo iz pirine moke), jutri rižota z jurčki in zelena ter paradižnikova solata (še z vrta)
LakicaPravkar od kosila: ni bila miso juha, ni bila ramen juha ampak čisto navadna čorbica iz govedine, zelja, krompirja ter vse ostale zelenjave![]()
Popoldne pa bo treba nekaj speči: imam jabuke, hruške ter najljubšo začimbo pehtran
lep in sončen dan vsem kulinarikom!
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Slana pita (Salty pie)