Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Matr, kaj pa je z vami, boste mrknili od lakote. Vročina gor, vročina dol, jaz pa moram jest, posebej, ko se mi je mal tek povrnil. Raje imam da me kap trofi pri pripravi kosila, kot da me zdela lakota. A si predstavljate, nekdo odpre temo: zakaj se ežoj ne oglaša, in seveda, takoj nekdo odgovori: a ti ne veš, mrknil od lakote........... E, " neće da može ".

Včeraj ( tega žih ne veste ) grem mim vaškeg ribnika pol me zagledajo,............  pa brasosi ( objemi ) pa kissosi ( poljubi ), pa kje si............. in tako danes:

Edino škoda, da nisem dobil uno vrhunsko vino v kartonskih buteljkah.

Pol seveda začneš premišljevat o vesolju, kako je vse urejeno, vsaj v naših časovnih okvirih, v vesoljskih, seveda ni nič stalnega, vse se spreminja. Tile naši temperaturni rekordi, s spremembo max. temperature za pol stopinje, v vesoljskih razmerah ne pomenijoo nič ( niti vesoljski prdec ne, to je kvejčemu izbruh kakšne supernove, a ne neka komaj zaznavna sprememba temperature na enem koščku planeta ) in ni rečeno, da nam se še kakšne  mal bolj brihtne muhe na kakšnem planetu kar smejijo.

Matr, kam vse pripelje ribje kosilo, ne moreš verjamet.

ežoj

O, lepo tole zgleda, ežoj. Ribici sta ćist filmski.

Pri nas pa danes svinjska pečenka, restan krompir in zeljna solata.

Balenka

Ah, ežoj, v ribniku sosednje vasi dobijo ribe ob torkih in petkih, samo postrvi ob četrtkih. Tako ostajajo lušti po sardelah za jutri ali za v torek ali za..............

rimljanka

Ežoj, ti kar jej, če ti paše. Jaz recimo se nočem siliti vsaj zdaj, ko se mi je apetiti skoraj ustavil. Samo kile ne gredo kaj dol, posledica ležalitisa in miritisa. Čeprav, naj bom poštena, sladoled, lubenice in take hladine dobrote tudi niso brez kalorij, mogoče jih imajo še več kot tvoje kraljevsko kosilo. 

Tako kot zadnjih 14 dni, bi morala sicer pisati v temo "Večerja".

Vsem želim dober tek in veliko tekočine!

naor

V izogib obtožbam o ponavljajočem se obroku, danes malo drugačen včerajšnji kuskus brez kuhanja:

(in padla je prva paprika )

Ma kakšna lakota neki, plin šparamo, plin!

lp

mzm

bomo jedli v kratkem: itak spet juhica z rezanci , rižota s špinačo (s česnom in sirom)

Za malico pa je bila rdeča pesa s korenčkom, košček pršutiča

majaos

Špageti s paradižnikovo omako in solata iz paradižnika, paprike in čebule (z izjemno količino bučnega olja).

Pipi Maj

Danes: špagrti z rukulo in suhih paradižnikov, mešana solata (paradižniki, paprike, kumara, drobnjak)

breskva

Tole z kajlo kruha je bilo do večera čisto dovolj....

Potem pa vsake toliko rezina lubenice.

polarbear

Danes špageti s pravo paradižnikovo omako ( se je kljub vročini kuhala 2 uri)- z veliko bazilike seveda

solata endivija z malo krompirja

tole vam pošiljammeni je takooo vroče, komaj čakam jutri in pojutrišnjem.

tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti