danes goveja juha v novi preobleki - s pasirano zelenjavo korenjem, kolerabo, krompirjem, paradižnikom, petršiljem (aparat je ostal še nekje v potovalki
)

Lazanja iz palačink
danes goveja juha v novi preobleki - s pasirano zelenjavo korenjem, kolerabo, krompirjem, paradižnikom, petršiljem (aparat je ostal še nekje v potovalki
)
Marelični cmoki iz skutnega testa - kljub vročini dooooobroooo!
lp
cervusDanes: puranja rolada, pečen kifeljček, gratinirana cvetača, mešana solata (paradižnik, paprika, kumare, drobnjak), kremi v kozarcu
Danes:
lp
mzmpalačinke in mrzel breskov kompot
BalenkaPolpeti in paradižnikova solata.![]()
Čez vikend smo se spet razvajali pri mami in uživali v bazenu, v bloku je pač prevroče.
sobota: vampi in domač kruh, za ostale, ki jih ne jejo, zelenjavna mineštra s košči mesa (koza).
nedelja: goveja juha, z domačimi rezanci, korenje, pražen krompir, meso iz juhe, endivija z jajcem.
Za sladico sem že v petek naredila in sicer sladoled z domačimi (iz sosedovega vrta :):)) nektarinami, mascarponejem, sladko in kislo smetano, odlično.
ponedeljek: golaž (iz skrinje), pire krompir in paradižnik v solati, sladica sprehod in za sladkosnede kepica sladoleda
danes: stročji fižol in krompir kuhan v oblicah, zabeljeno s kislo smetano in ocvirki, z tiste, ki morajo dobit dozo mesa, danes le hrenovka :) sladica: tiramisu
topsi

Ražnjiči z bučkami in solata (berivka) s feta sirom
![]()
![]()
TOREK:
![]()
Bučna juhica; goveji zrezek, kuhani štruklji, mešana solata; bučnica

ocvrti piščančji fileji, krompirjevi njoki in kumarična solata s krompirjem:
za sladico pa grem k mami v senco za hišo, pri meni v stolpnici je malo vroče
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Šahovnica