bučke z jajci, solata in sladoled:

Domači Ferrero Rocher
bučke z jajci, solata in sladoled:
Včeraj: kocke piščačjega fileja v smetanovi omaki s šampinjin, zraven kuskus in skleda zelene solate
Danes: Tunina solata-jaz, ostali pa vsak po svoje, ke nimam pojma kdaj pridem danes domov
Jutri: gremo na bazen in bomo tam kaj pojedli
Nedelja: kuham nekaj novega in pošljem sličice, če bo ratalo![]()
Perfetkni CARBONARA SLO.STYLE omaka z širokimi rezanci/pz polžki, puranjim čevapoma, pepe minihrenovko, popraženo čebulo in česnm. Za piko na I pa super umešana soljat--> paradajz,kumara, malancan, stročji zabeljen fižol, korenje, fižol in a lot of česen!
Jutri:
- Carski praženec iz pečice prelit z WF jagodnim sirupom!
- Stročii fižol kot glavni akter, stranski izvajalci pa so:paradajz, kumare, paprika (rumena, zelena), fižol...
- deci tardečega
Pozdrav iz morja, kjer se lepo crkljamo ob prečudovitem razledu na zaliv. Včeraj sem šla z lastnikom k ribiču in dobila sem sipo, ki sem jo pripravila v črni rižoti, zraven pa smo jedli ribe- lokalne divjake in celo morskega pajka S pečenim krompirjem. Celo moja dva, ki nista ljubitelja morskih jedi sta oba jedla.
K sreči mi ga je očistil ribič, če ne bi bila danes na urgenci.
Danes smo jedli piščančje - govejo juho, pražen krompir, zrezke in stročji fižol. Zdaj pa se hladimo s sladoledom.
Slikic pa ne morem poslati.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: piščančji file, krompir, solata, sladoled in ![]()
![]()
![]()
| Trixi je napisal/a: |
Pozdrav iz morja, kjer se lepo crkljamo ob prečudovitem razledu na zaliv. |
Pozdravček nazaj, uživajte na polno, pa še zame enkrat zaplavaj ![]()
![]()
Babka1951, vsekakor bom zaplavala. Uživamo pa zelo, le sonce letos težko prenašam, pa včeraj me je lokalni patrot skoraj povozil med plavanjem, ker je vozil hrbrtno....![]()
Pri meni danes enako kot včeraj ( kar itak veste ):
Paprikaš,al nekaj temu podobno iz
,
, solata.Posladek pečenje
nutela za nečaka in svaka.
Bučkina juha, koketi, pečen krompir, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači Ferrero Rocher

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom