Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas likamo, no ja, bolj govorimo, kot pa dejansko delamo...

Za kosilo bo: ena gosto zakuhana "argo" juha, krompirjeva solata ( je treba porabiti še starega ) in hrenovka

babka1951

Ste mi lušte nardili z blitvo, jo pa tudi že cel teden gledam na vrtu, da bo za počupat, ampak moram skombinirat in bo verjetno takole:

Danes pečeni šampinjoni (še nikoli delala, ampak verjetno ni znanost) in malo kvinoje/riža/nekaj in dunajci (v pečici, ne na olju) in zelena solata (z Luštovim paradajzom in feto).

Jutri ali v nedeljo (ko ne bo piknika, ki se mi ga niti ne da imet) pa blitva in postrviin krompir.

Jupi, slasten jedilnik za vikend sestavljen  

rag_doll

Naj dodam nekaj slikic zadnjih dni. Palačinke sem pozabila slikat, torte pa ne morem naložiti, spet mi nekaj nagaja....

Torej kumarice za ozimnico pripravljene za pasterizacijo:

Pečene paprike na moj način:

Včerajšnje kosilo:

Danes pa bo pizza- testo še vzhaja....

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. 2013 11:50

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. 2013 17:41

pire krompir, goveji zrezki v omaki, stročji fižol s korenčkom v omaki, zelena in kumarična solata

Balenka

goveja juha, (slika), ostanki višnjevega biskvita, ostali sladoled

majaos

Včeraj sticky fingers z pomakico in krompirjeva solata,

danes pa smo pekli orade na žaru, zraven krompir z blitvo.

Jutri najbrž pohan sir in tzatziki.

Lp

ursiii

Moja mini pizza:

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

rimljanka je napisal/a:

(čakaj, pa je res tarumen, ne tardeč?)
rimljanka

Ja, taoranžen je

Vrtejbenka je napisal/a:

Ma kaj ta mali krožniček za tarumene ,poglej Rimljanka ta drugega..k ima šrbino pri strani..to je samo za to,da ne da Miškazmoke poln krožnik dobrote..malo vleče na gorenjsko tale krožnik
Vrtejbenka

Ma, soseda, a ne vidiš, kako udobno naslonim žlico in grem slikat? Sem v Filovcih želela predlagat take sklede, no, je bila prevelika gneča, bom drugič.

Danes: nekaj včerajšnje enolončnice in nekaj borovničeve jogurtove strjenke

lp

mzm

Danes: čičerikina juha s suhim paradižnikom, domače žemljice

breskva

Mišzmoke, mal pozno sem videla koment  naredila sta češnjev ciganski štrudel, pa ne čisto po receptu, sta pospravljala hladilnik, zelo dobro jima je uspelo.

Danes bo pa 'pašta' s tuno.

xMURKAx

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti