PETEK:
Goveja juhica (iz skrinje); popečen ribji file; zapečen brokoli in karfiola, posuto s sirom; rdeča pesa:

Popoldan še jabolčna pita (pomoč mladega "kuharčka")
Pozdravček!
PETEK:
Goveja juhica (iz skrinje); popečen ribji file; zapečen brokoli in karfiola, posuto s sirom; rdeča pesa:

Popoldan še jabolčna pita (pomoč mladega "kuharčka")
Pozdravček!
Danes bo: pečen brancin in krompir ter mini paradižnički z mediteranskimi začimbami. Zraven zelena solata.
Posladek: peka rojstnodnevnega peciva (kokosova potica, domač prijatelj, vanilijci, vatikanski kruh, pa še kaj mogoče...
)
mamka
Danes sem prvič sama skuhala ričet. Me je bilo kar malo strah preden sem se ga lotila, ampak je bil po mnenju izkušenih jedcev odličen.![]()
Za tiste, ki imate Facebook...našla sem eno fajn stran, kjer sem že večkrat našla kakšen fajn recept za kosilo
patricija1
Tortilja s piščance, korenjem, koruzo, papriko, porom.
Boljše so mi brez paradižnika, ne toliko zaradi okusa, ampak tortilja se preveč zmehča.
Golaž, testenine, mešana solata.
Patricija ali to stran ti ustvarjaš?
Danes: mineštra iz suhim grahom, polnozrnati zalogajčki, ![]()
Zelenjavna juha z zdrobom, špageti s paradižnikovo omako, mešana solata, rolada od včeraj in eno lepo presenečenje ....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: krompir solata, pečene hrenovke
dietno kosilo za moža: njoki, gobova omaka
majaosvčeraj: pražen krompir, prata in zelena solata
danes. nebeško dober segedin izpod kuhalnice moje hčerke in ajdovi žganci
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Široki rezanci z grahovim pestom