Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja: kosilo pri mojih " ta mladih " zame, moža in našo mamo in babico, snaha je spet dodala tisto piko na "i" v pomoč pa sta ji bila tudi odraščujoča fanta, težko je opisati, kaj smo odnesli od tega, pogled na mlado družino, ki v časih krize ne izpostavlja sebe, ampak hoče dokazati, da ji mi stari veliko pomenimo, da.......ko nas rabijo, ne klonemo, da imajo zaledje, ko nas rabijo, da se lahko zanesejo na nas, ko nas potrebujejo, in to je popotnica,ko mislimo, da je vse tisto zaman, kar dajemo.......

babka1951

rižota, rdeča pesa

Balenka

Zunaj sneži, jaz pa zgotavljam kosilo po receptu iz decemberske vzajemnosti na strani 44: goveji zrezki v pikantni omaki s pečenim krompirjem in zelenjavno prilogo. Aha, pa kozarček vinčka bo zraven. 

Matjaž

Rižota s piščancem in zelena solata. Sliko sem pa nekje izgubila

JJ

Kruhova štruca,piščanec s stročjim fižolom ,solata....moja porcija :))

lp goga

imam oba otročička na bolniški, kar pomeni,da si lahko "privoščimo" kosilo. (po njuni želji)

z zelišči nadevan paradižnik, testenine ter z. solata

Mamka Bršljanka

Govejo juho z njokci,krompirjeva pita s tuno in skleda solate

llilika

Danes: krompirača

ežoj

o ežoj, tole kosilo pa ima fenomenalen izgled, pa se mi zdi, da so neke novoletne zobljube zakrožile, ni unega vina v tetrapak izvedbi, jaz se mučim z neko protikadilsko zaobljubo, želja je velika, ne moja.......težka je in vse težja bo, me prav zanima, če bodo vzdržali, jaz ziher ne bom

babka1951

Ohrovt v omaki, pražen krompir, poprtnik za sladico.

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti