Danes sem jedla zunaj: cezar solata (zelo bogata in dobra). Zdaj pečem jabolčni štrudelj in imam že pečen najboljši čokoladni čudež. Čakam goste na kavo.
Danes sem jedla zunaj: cezar solata (zelo bogata in dobra). Zdaj pečem jabolčni štrudelj in imam že pečen najboljši čokoladni čudež. Čakam goste na kavo.
Danes: cmoki z marelično marmelado in jabolčni kompot, eni gredo zdaj še malo odkidat jaz pa skuham kuhano vino za malo pogret
Wow Migla, enkratne slike, kongratuliram ( čeprav se morda tebi ne zdi, ker ni............ porcelana, prtičkov ....... ), kakorkoli, bi se kar povabil na kavo ( računajoč, da morebit bo kaj za poskusit, kašn jabolčni štrudel ali morda kaj čokoladnega ).
Danes pri meni:
ma kašni žabji kraki, tega nisem jedel že pet let. Piščančja krila, pohana ( nagovorile me Blanchy in resa ), pa cvetača in restan krompir ( da meglo niti ne omenjam ).
![]()
kosilo:goveja juha z rižem, sv. rebrca, kruhovi cmoki, zel. solata, sedaj pa še buhteljni
Danes: ričet, pečene palačinke z lešnikovim nadevom
breskva
SOBOTA:
Bučna juhica; pečena sv.rebra, nadevani puranji zrezki, kuhani skutni štruklji, kus-kus posut s parmezanom in korenčkom, gobice v omaki; slana skutna pita; kokosove rezine:

Pozdravček!
Ežoj, vabim te na moje dobrote. Povabilo velja za bilo kdaj. Moje kolače bi takoj zamenjala za tvoje pohane perutničke, Dragične ali od Majaos mesne specialitete. Vse sladkarije zamenjam za mesne izdelke.
Migla
ričet in rdeča kapica
BalenkaDanes goveja juha z vlivanci, lazanja iz domačih testenin, mešana solata
Posladek: sprehod, nato pa skutni zavitek in kuhano vino
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Pečen riž z zelenjavo