Enolončnica iz malo govejega mesa, ki je ostalo od včeraj, kolerabe, stočjega fižola in graha.
msegov
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Enolončnica iz malo govejega mesa, ki je ostalo od včeraj, kolerabe, stočjega fižola in graha.
msegovZelenjavno mesna juha tipa redka enolončnica (ostanek od včeraj, malo dodelan), stročji fižol in krompir z ocvirki. Proti večeru bodo marelični cmoki iz skutnega testa in najbrž kak kompot iz zaloge.
SOBOTA:
"Frigani" kalamari, pečen kifeljčar, jogurtovo-česnova omaka; zelena in grška solata:

Pozdravček!
Popečena polenta, čebula, bučke, paradižnik zraven pa narezana kumara, rdeča čebula, kisle kumarce in bučka:
Poletno...
Viski, sladka voda, solata na švedski način (vse v enem, haha....ful dopade, pa še kruha ne rabiš..)
Tako bo danes, jutri, pojutrišnjem...kakšen teden, predvidevam
(brzo učim presss)
Aja, home alone ![]()
danes pa bodo za kosilo brancini v pečici z zelenjavo in pečen kifeljčar
mali kuhardanes sem tudi jaz home alone
pojedla sem melono in marelice
za večerjo pa grem v restavracijo(pa ne sama
)
lp vsem
ledenka_Danes:
ežoj
Ežoj, kje so pa ribe
?
Danes: zelenjavna rižota, puranji zrezki, solata, ![]()
Piknik: čevapčiči, piščančje perutničke, vratovina, kumarična solata s krompirjem in jogurtovim prelivom, paradižnikova solata, limonino-vanilijevo-borovničeva torta.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Pašta s pivom in slanino