Četrtek:
![]()

Pozdravček!
Četrtek:
![]()

Pozdravček!
Nekaj novega sem kuhala ta dva dni, včeraj mama afrika iz baze - za obliznit prste! Za prilogo pa zdrobovi cmoki, super.
Danes pa chilli con carne maa kaka žalost, smo že pojedli, ko sem se spomnila, da bi lahko vrgla košček 75% čokolade zravn hihihihi
.
Jutri bojo šampinjoni polnjeni z gorgonzolo in krompirjevi polpetki.
Lp
ursiiiDanes: zelenjavna mineštra, pečen krompir, beluši
in skleda radiča s fižolom
lp
mzmdanes kosilo v restavraciji - kantini v naši prestolnici: dunajski, pomfri, solata
kasneje doma: samo kostna juha (ostali jetrca, polenta, rdeča pesa, čupavci), za desert pa zlaganje drv :)
včeraj v službi mesni burek, doma so pripravili: pečeni janjček, kuhan krompir, mešana solata
še en dan prej: čevapčiči v Maksimiru, doma zvečer pripravila rižoto s šampinjoni
kako izčrpno ![]()
Jaz sploh ne utegnem več, zato bom narosila kar zadnji teden, čeprav najbrž nebo po vrsti :)
- testenine s tuno, šparglji v solati z rukulo in gorgonzolo
- zajčja obara (ravno kuhana za jutri)
- pečena bedra, ajdova kaša, korenček v soalti
- rižota s piščancem in šparglji, koruza v solati
- testenine z skuto in zelena solata
testeninca
Danes: kremna juha iz fižola, štruklji s pehtranom
breskva| naor je napisal/a: |
Se pridružujem pohvali, sicer od Cosmo še nisem brala bloga, a ga bom v prihodnje. Moje zlato me pa že dolgo navdušuje s svojim simpatičnim kuhanjem! Zdaj tudi jaz obelim krompir in kumarice, pa še kaj!
|
Naor, tudi zate ![]()
![]()
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Tudi jaz redno hodim gledat, kaj kuha moje zlato
, ne zaradi firbca, ampak zato, ker je to vse, zelo simpatično napisano ![]()
![]()
Danes pojma nimam, kaj bova imela za kosilo. Najprej greva preštihat najin oddaljeni vrtiček in sendviče imava s seboj, pol bom pa že nekaj " scumprala " ![]()
![]()
torek: krompirjevi njoki z zelenjavo, zraven solata:
sreda: kaneloni polnjeni z zelenjavo in piščančjim filejem, zapečeni v pečeci, zraven solata:
četrtek: pečene piščančje peruti, pečen krompir in regratova solata s krompirjem in jajčki
danes : kurja juhica in slivovi cmoki:
angie :)
Raznoliko in booožansko....vsako stvar je treba ceniti in uživati v njej.
Pozdrav!!!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike