Ja ni prav, da je bila tale debata tukaj, čeprav je bilo lepo, da je po dooooolgem času sploh bila :)to se tuki gor pogreša......:)
Danes sem imel za kosilo odlične možgane z jajci :) zraven kruh in solato , zeleno, brez motovilca :)
Ja ni prav, da je bila tale debata tukaj, čeprav je bilo lepo, da je po dooooolgem času sploh bila :)to se tuki gor pogreša......:)
Danes sem imel za kosilo odlične možgane z jajci :) zraven kruh in solato , zeleno, brez motovilca :)
Okusi poletja z vrta:
Danes: parmizana (jajčevci in paradižnikova mezga ter precej parmezana, bazilike in ostalih začimb), zelena solata, poobedek: skutni štruklji in kompot.
Jutri: omaka iz bučk ter istrski fuži, paradižnikova solata in sladoled.
Marsikdo bo rekel - brez mesa - samo šepnem, da smo imeli v nedeljo slavje, kjer je bilo za naš okus preveč mesa, zdaj pa se malo "mesno postimo". ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
pečenka
pečen ![]()
![]()
![]()
v ponvi
![]()
![]()
solata
breskve
Pri nas včeraj špageti s paradižnikovo omako, endivija in radič v solati ![]()
danes pa svinjski zrezki omaki iz korenčka in paprike, pire krompir, solata kot včeraj ![]()
Danes zjutraj pohod v hrib, doma za fanta pasulj ( iz zaloge) s kranjsko klobaso, domače mini paprike, kruh, zame ostanki kitajske hrane od včeraj....za sladico sacher kocke in sladka smetana, divje robide..
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. avg 2018 20:15
Ah, hotela sem poslati slikico današnjih fužijev pa ne gre (
).
Danes kuham za jutri piščančji paprikaš. Polento bom skuhala jutri, zraven pa bom ponudila zeleno solato.
Danes je bilo potepanje s kolegico, zato je bilo kosilo sendvič, kumarice, piškoti in
V ponedeljek: kuhan stročji fižol in krompir zabeljena z ocvirki in kislo smetano, palačinke
Torek:krompir,paradižnikova solata, pečene perutničke
Danes: svinjska pečenka, čevapčiči za mladino, riž, krompir, zelena in paradižnikova solata, skutina potica
Jutri: makaronovo meso, solata, ostanki potice
![]()
![]()
![]()
Danes: pečene
peruti
riz z rjavimi šampinjoni
![]()
![]()
![]()
solata
Danes špageti z bolonjsko omako, domača gentile solata, zame ribica- morski zmaj.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami