Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja:                                  

Kokošja juhica; zmečkan krompir z zeleno, dušen korenček, puranji z. po pariško, jogurtova omakica;

mešana solata:

Pozdravček!

Danes:   sv.vratinav čebulni in omaki, pražen, kristalka,pecivo.

mopsika

Danes pri nas:

paradižnikova juha z domačo ribano kašo

pire ,  zrezek v česnovi omaki z jurčkovim prahom

domač motovilec, radič in sveže zelje z  oljem in fižolom

rdečega

rimljanka

Ja mopsika, rece se jo tako drugace je pa to kar navadna stefani....stos je v sestavinah...poleg klasicnih jajce, drobtine, sol, poper, dodas se parmezan, panceto in paradiznikovo mezgo Recept sem nasla na kulinarika.net. Danes pa za kosilo krvavice, kislo zelje in matevz zabeljen z ocvirki. Za sladico pa skoki, upam, da bo vreme in rizev narastek

satilon

Hvala,Satilon.

mopsika

Včeraj (širše omizje) in danes (ostanki od včeraj za majhno omizje):

vratovina, pečena na zelenjavi, z omako iz te zelenjave, dodoli in ajdova kaša z rižem, solate pa motovilec, uzbekistanska zeljnata (zelje, korenje, čebula, koper), kristalka in rdeč radič; sladica - pecivo z naribanimi jabolki in orehi, nimam pojma kako se mu reče, peče ga mama; aja, pa prej goveja juha z rezanci in jetrnimi knedli

mamamia

Danes smo bili na izletu v Planici, sin je užival v sankanju, bilo je pestro dogajanje, na poti domov smo se okrepčali v Kranjski gori. Moja dva sta jedla pico, saj je ob prihodu prav zadišalo, jaz pa sem rižoto s škampi. Bilo je odlično.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

včeraj še enkrat goveji zrezki v omaki, pire in mešana solata

danes goveja juha, piščančji fileji z gorčico, pomfri in rdeča pesa

Danes: svinjski zrezki, grahova prikuha, pečen krompir, mešana solata, nutellina torta z višnjami in bananami

breskva

goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, pečen , radič s krompirjem

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti