Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sreda:                                                

Pozdravček!

Vceraj smo bili na kosilu pri hcerki  piscanec pecen s prsutom in kislo smetano, pecen krompir z dodatkom tartufinega olja, solata, kava, piskoti, pa jih nismo mogli jesti, ker smo bili presiti 

Danes puranji trakci v gorcicni omaki s kurkumo, njoki, mesana solata-zelje, radic in endivja. Dopoldan sem spekla biskvitno potico

satilon

danes piščančji zrezki v omaki, zdrobovi hrustavci, pečeni v pečici in zelena solata s fižolom

jutri bo družinsko silvestersko kosilo, namesto večerje, ker gremo zvečer vsak po svoje in sicer pita s kislim zeljem, mletim mesom in krompirjem, mešana solata

Včeraj: goveja juha z jeternimi cmoki, v pečici pečen krompir, koromač, korenje, čebula in skleda endivje z zeljem, jajci in koruzo

Danes: kremna juha iz kolerabe, korenja, pora in čebule z dodatkom kurkume in mlete kumine -zelo orientalski okus

Široki rezanci s tatufato in sl. smetetano ter endivja s koruzo

Sladica:  in vroča čokolada s smetano in čokoladnim prelivom

Jutri: puran v gorčični omaki (idejo sem dobila od satilon  ) kus kus, zeljna solata

Slivesterska večerja: gosja pašteta s tartufi, škampi in školjke v beli buzari, pečene orade z mandeljni, česnov kruh     Sladica: jogurtova strnjenka z malinovo omako

Lep

praznujte jutri in v

sem želim srečno 2016! 

Ossi

Sporočilo je spremenil(a) Ossi dne 30.dec 2015 16:47

Danes nismo kuhali, ker smo se potepali na, kuhali so nam drugi -za predjed ribji namaz in vroč kruhek, zame vongole in škampi z rezanci, mož je pleskavico, sin pa dunajca in pomfri.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: balzamični piščanec s pršutom, pražen  , mešana solata, bavarska krema

breskva

Danes pri nas: kislo zelje, matevž, pečenica; jutri bo pašta fižol.

rimljanka

Srečno, zdravo in uspešno leto 2016!!  

Danes, bolj pozno kosilo-kmečka pojedina:  tenstano kislo,  pečenice, krvavice,                                           sv. pečenka, domač , , piškoti.

Za večerjo pa: narezek, kumarice,paprika,paradižnik,olive, tatarski 

biftek          

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 31.dec 2015 11:50

Danes za kosilo: pražena svinjska jetrca

Za večerjo se pustim presenetiti, ker kuhajo drugi :)

Jutri za kosilo pa bodo sarme :) 

Duracell

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti