Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Čudovito se gleda in bere!

naor

V petek domača pica

včeraj svinjska pečenka, pečen krompir, na pari kuhana cvetača, brokoli in grah, popečene bučke in šampinjoni s česnom in peteršiljem, mešana zelena solata z radičem

danes zaradi pomanjkanja časa samo toast s šunko in sirom in paradižnikova solata

Sobota: krompirjev golaž

Nedelja: juha, pečena piščančja bedra, ocvrta bučka, kuhana koruza, endivija v solati.

Danes pa nam bo tašča skuhala polnjeno papriko in pire. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes stročji fižol s krompirjem in telečjimi koščki, kruh, za posladek palačinke

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Gigantska lazanja za cca 10 ljudi, zraven tri vrste solate: zeljna, paradiznikova in tipa tzatziki s kumaricami.

svenska

Danes: Juha iz zelenjave, ki je trenutno na vrtu, bučni polpeti, veeelika skleda radičeve solate s krompirjem, pita z jabolki, sok.  

Katrca11

Zadnje čase mi pašejo mesne omake in testenine; to bi lahko jedla vsak dan.. tako da danes bo neko meso v omaki in testenine - moje najljubše - špageti :D

"Sam da je sladk pa kofe!"

Kosilo na zadnji počitniški dan (seveda na željo otrok):

goveja juha z rezanci (od včeraj), široki rezanci z gobicami in smetano ter endivja s koruzo

Sladica bo med popoldanskim sprehodom z našo  : sadna kupa, sladoled ali ledena kava v bližnji slaščičarni

Za jutri se peče čoko tortica za vzpodbudo v novo šolsko leto 

Ossi

petek: leskovacki cevapcici, lepinja in kajmak 

sobota: peceni sardoni, kumare s krompirjem v solati, skutino jabolcni strudelj

nedelja: pohani piscancji koscki, strocji fizol s krompirjem v solati

danes: filane paprike s pire krompirjem in ostanki strudlja

satilon

Danes so bili polnozrnati peresniki:

bučke v solati

, kje je breskva?

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti