Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sobota: niso bili fuži s tartufi kot načrtovano, ker se je dragemu luštalo nekaj drugega...so bile pa testenine s tuno na belo :)

nedelja: ni bil piščanec v smetanovi omaki in sirovi štruklji (spet porušen plan zaradi dragega, naj mu bo...) ampak piščančja prsa v gobovo-smetanovi omaki in zraven kruhov cmok, kot solata pa rdeča pesa...

za večerjo je bil pšenični griz, po moji želji :)

danes pa bom delala; kisla repa, pečenice in slan krompir... ena najinih najljubših jedi

samanty

Danes: goveja juha z rezenci  , govedina iz juhe,   pečenka ,    pražen krompir, zelena                                 solata, domači krofi.  Peče se .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 16. 2015 13:51

Goveja juha z žlinkrofi, lazanja in mešana solata.

Govedino iz juhe, ki pri nas ne gre in gre preveč kot priloga pa sem predelala v žlinkrofe, dodala sem ji meso pečenice, začimbe in jajce. Odlično, bi lahko bila kar samostojna jed, v otroštvu sem jih velikokrat  jedla. Je pa mami dala v maso prekajeno suho kľobaso.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 16. 2015 19:32

Včeraj: Krompir in mešana zelenjava v pečici, kumarična solata, pesa, miške.

Danes: Falafli v tortilji  s svežo zelenjavo (ledenka, kumara, paprika, čebula, korenček, paradižnik) in jogurtovim prelivom s česnom. Za posladek bo pa torta.

RadaJem

Danes: kremna juha s čemažem (že sveže nabran), pečeni fileji postrvi s krompirjem iz pečice in solata z rukolo mešano.Sladica: miške (po receptu z jogurtom in pecilnim...)

dayana

Danes: juha, krvavica, domača klobasa, ajdovi žganci, dušen ohrovt, solata.

Včeraj: juha, pečen flam, pečen krompir, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
dayana je napisal/a:

Danes: kremna juha s čemažem (že sveže nabran), pečeni fileji postrvi s krompirjem iz pečice in solata z rukolo mešano.Sladica: miške (po receptu z jogurtom in pecilnim...)

dayana
A res že čemaž raste? Kje pa? lp, proxima

Kosilo:domaci siroki rezanci, paprikas, kumarice...malo kasneje bom spekla se jorksirski puding s porom in mocarelo.

satilon

majaos

Danes: zelenjavna mineštra, ocvrti kruh z marmelado

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti