Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bučkina juha, piščančji paprikaš, testenine, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Miška, pri nas še nisem vrgla puške v koruzo, ampak no ja, ne vem, če se bo še kaj premaknilo na bolje glede dresure. 

Danes je bil del  kosila skuhan že zgodaj zjutraj - zajčkov paprikaš, tik pred kosilom pa še pire krompir.

Balenka

Včeraj: piščanjčja obara z žličniki, rdeča pesa v solati

danes: piščančji zrezki v zelenjavni omaki (domače: bučka, korenje, por), polnozrnate testenine, domač radič s krompirjem v solati

jutri: fižolova juha z grisovimi knedli, kisla repa, fižol z ocvirki in pečenice.

Astrica

Danes; pasulj, cesnov kruh in zeljna solata ter jabolcni zavitek

Jutri;     kumarce v smetanovi omaki, zabeljem strocji fizol in hrenovke

mamazeljka

Danes: pečene piščančje  peruti, riž s papriko,  mešana zelena solata.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 13.nov 2014 14:03

Četrtek:     

Pozdravček!

Včeraj: pečena rebrca s skorjo (marinirana) z omako, domač kruh z mletimi bučnimi semeni, solata: vložen stročji fižol in posebej - nastrgana črna redkev.

(Smo pripravljali repo za kisanje v čebru in je bilo potrebno poskrbeti za "pripravno malico.)

Danes: zelenjavna juhica, domača pizza, skleda mešane solate.

dayana

Sporočilo je spremenil(a) dayana dne 13.nov 2014 15:29

Danes: Zelenjavna juha, goveji golaž, pire krompir, mešana solata, za poobedek jabolčna pita. Izgleda, da me je danes kuhanje zagrabilo, ker je zunaj sam dež.

Katrca11

Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajci, motovilec, zeljna solata

Danes juha iz vrečke, paradižnikova omaka, svedrčki, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 13.nov 2014 16:53

Danes je bila kuhinja prepuščena na milost in nemilost Človeku, jedilnik je bil vnaprej izbran: zelenjavna mineštra še od včeraj, "besni peresniki" (penne all'arrabbiata), solata.

Besna sem bila le jaz, saj je na mizo prišel pomfrit s hrenovko in tatarsko omako. Toliko o dresuri

Slikal seveda ni.

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti