Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: doma narejeni puranji ražnjiči,riž s korenčkomin papriko,fižolova in kumaričnasolata.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. 2014 13:45

pomfri, pleskavica in priloga (paradižnik, paprika in čebula). , da o zadahu ne govorim

Balenka

Juha, mesno-zelenjavna tortilja, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj prvo kosilo po dopustu doma- goveja juha z rezanci, telečji trakci v omaki, zeleňjavni riž, zelena solata

Danes spet goveja juha z rezanci, pire krompir, špinača, hrenovke, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

katka85 je napisal/a:

A ker jih ne nalagam? Malo je pomanjkanje časa, malo pa to, da nikakor ne znam lepo pofotografirati hrane :)

katka85

Za prvo opravičilo sprejeto, drugo pa ne bo šlo skozi

Danes reševanje shiranega:  svinjski kare, pečen krompir

bučke v solati, teran in voda

lp

mzm

Tako je danes kosilo s slikico  . Losos z bučko (po temle receptu: http://www.marthastewart.com/318914/salmon-and-zucchini-baked-in-parchment - seveda sem šele po prihodu iz trgovine ugotovila, da je zmanjkalo peki papirja ), zraven pa še kuhan in nato v pečici popečen krompir.

katka85

Sporočilo je spremenil(a) katka85 dne 19. 2014 19:15

Sporočilo je spremenil(a) katka85 dne 19. 2014 19:30

moj kuhar mi je zakuhal kokošjo juho z rižem, spekel pomfri in naribal kumare, popestril z gemištom 

Po dveh dnevih pobiranja krompirja sem 

majaos

Danes: ričet, enostavni sirovi štruklji

breskva

Oha yeah, baby! Halibut s kaprami, česnom, timijanom in baziliko z limono v peki papirju. Poleg minimalističem mini krompirček iz pečice. Pred tem zelen fižol v solati. Lubenica za desert. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 20. 2014 02:11

@Katka 85, tole ribo bi morala peči na 220 stopinjah največ 10 minut v peki papirju. Alu folija je OK samo za zelo vroč žar.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 20. 2014 04:47

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti