Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za mene, vsaj trenutno, ni nič boljšega za opoldansko košto (beri: KOSILO), kot pa sledeče zadevice na tisoč in en način. 
Neverjetno, da sem se kar nekaj let otepal, teh, od pridnih putik, danih daril oz. superživil. 
I JUST CAN'T GET ENOUGH

Torek:

Pri moji zlati prijateljici Klavdiji na klepetu, pri čemer sva si še naredila domača jajčka z sveže mletim čilijem in domačo čebulJ

Četrtek:
Ena najbolj skrbno pripravljenih specialitet. Od Chefa iz Lumbuškega nabrežja LUKECA, pripravljena GURMANSKA POČASI PEČENO/DUŠENA UMEŠANA JAJČKA;
"Jajčka 35min, na način šefa kuhinje"  

In že spet sem lačen...samo pogleda fotke pa---> 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: polnjene paprike,pire s krompirjemin korenjčkomsolata iz kumaric.

mopsika

Danes: sir za žar na posteljici iz solate

Včeraj: zelenjavna obara

Predvčerajšnjim: velika solata z kosom popečenega kruha

Sedaj pa odhajam na morje pogledat kako je vreme :), dobro da imamo do glavnega dopusta še 14 dni :).

testeninca

Danes goveja juha z zvezdicami, pečeni kosi piščanca, telečji kare, pečen domač krompir, zeljna solata iz domačega zelja, paradižnikova tudi domača....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: blitvina juha in domača pica.

Danes: gobova juha, riž z zelenjavo in polpeti, kumarična solata, bananini kolački s čokolado.

Pipi Maj

Danes: pašta fižol in klobasa

Jutri: grahova juha z vlivanci in pehtranovi štruklji

Pojutrišnjem: filana paprika s paradižnikovo omako, pire krompir in borovničev zavitek s skuto

Stročji fižol v solati in ribja konserva (menza zaprta zaradi renoviranja). Se pa za večerjo že pripravlja škampova rižota.

Sonja

Danes: reciklaža včerajšnjih melancaninih zvitkov

stročji fižol v solati, teran in voda

lp

mzm

Danes: špageti z grahom in pesto, čevapčiči, paradižnikova solata

breskva

Brokolijeva juha, pečena orada, polenta, sataraš, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti