Mi smo danes tudi pečene postrvi imeli, zraven kuhan krompir in solata. Za sladico pa sem spekla češnjev štrudel. Hvala teti torti za super inštrukcije, sem razvlekla testo do roba mize ![]()

Mi smo danes tudi pečene postrvi imeli, zraven kuhan krompir in solata. Za sladico pa sem spekla češnjev štrudel. Hvala teti torti za super inštrukcije, sem razvlekla testo do roba mize ![]()
Sobota: ![]()
Pečeno piščančje bedro, pečen krompir, mešana solata

Pozdravček!
Matr, Dragička (z velikim "D", prosim lepo!) - tudi, ko sem sita kot boben, mi tvoje slikce zbudijo skomine!
lp
P.s. Aja, da ne bo samo raztresanje smeti: postrv na žaru, kuhan krompir v kosih, zelena solata.
cervus| elaphus je napisal/a: |
Matr, Dragička (z velikim "D", prosim lepo!) - tudi, ko sem sita kot boben, mi tvoje slikce zbudijo skomine!
|
+1 :)
blossomDanes: mediteranska rižota, piščančji ražnjiči, čevapčiči, mešana solata, keksi z ovsenimi kosmiči
To je še od včeraj- ribji burgerji s tzatzikijem ;)
danes: pohan piščanec in priloge ;)
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/06/fish-burger-with-tzat
cosmoDanes: ocvrte piščančje kračke,pečen mlad domač krompir iz primorske , pecivo-trajni užitek,češnje,zelena domača solata
mopsika
Zelenjavna mineštra, pečen domač nov krompir z beluši in česnovimi "p si", pečenka - škink-, zelena solata, voda.
dagavčeraj smo bli na luštni poroki, tko da kuhal nismo nč :)
danes pa pišč.juhica s knedlčki, cezarjeva solata in česnovi kruhki. za sladico lubenica. pač vročini primerno kosilo :)
lp
danica85
goveja juha z rižem, pečen krompir in puranji zrezki, na koncu peke podlito z jajci, sirom, smetano, zelena solata
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Pohorska omleta