Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: puranji zrezki, pire krompir, solatka in tortica od včerejšnjega praznovanja..

Domač kunec v zelenjavni omaki, pire krompir, zelena solata s fižolom, popoldne še pecivo iz polente.

Tinky Binky

Danes: zelenjavna mineštra, pol krožnička včerajšnje pašte, nekaj rdeče pese v solati in čokoladno-hruškova pita

lp

mzm

Danes: zelenjavna juha, ocvrte marele, paradižnikova solata.

rosie

Danes: boranija, polenta, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara, koruza), dunajska čokoladna krema

breskva

Hihihihihi, ežoj, po čem ti to sklepaš ?

Danes:

juha z rezanci,

pomfri

pečena , pečena srnetina,

zelena solata,

zavitek od včeraj in potica ravno tako.

Balenka

Danes: Še vedno čistim telo od poročne sobote. Zelenjava...paradajz soljat

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

rosie je napisal/a:

Danes: zelenjavna juha, ocvrte marele, paradižnikova solata.

rosie

Rosie, a si bila ti pri nas na kosilu? In tudi ti nisi imela sladice?

Danes pa: ajdova kaša z veliko zelenjave, pečena piščančja prsa (nekdo je rekel prsovina), pa spet paradižnikova solata. Izkoriščam maksimalno plodove z vrta, dokler so še. (no, kaša in piščanec mi res nista zrasla na vrtu)

pirnica

Včeraj: roštiljada

Danes: zelenjavna juha, rižota z morskimi sadeži, paradižnikova solata

Jutri: porova juha, pohane marele (upam, da jih bom danes kaj nabrala), pire in solata. Če ne bo marel, pa bodo bučkini polpeti

Sreda: lazanja, solata

matejaoz

Meni zmanjka časa za slikanje. Vedno me lačni čakajo pri mizi. Hitim, hitim.

Nedelja: goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe in pečen domač petelin, solata radiča, kuhana zelenjava,  palačinke polnjene s sirom in pečene v pečici. Pečeni varaždinski klipiči so bili tudi!

Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti