Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes zelenjavna juhica in ameriške palačinke z domačo marmelado. Za nekatere še malo včerajšnje rižote in vložen stročji fižol v solati.

msegov

Jutri za kosilo zelenjavna juhca :D VELIIIIIIKKKKKKKK  juhce:D hihihihihiih

brusketka

danes: goveji zrezki v omaki, široki rezanci in solata.

rosie

danes sem naredila odlične pečene perutničke in pa pohan krompir ;)

sabinčica

sabinčica, a ni to pri tebi kak lapsus fingers ali kako se mu že reče v novoreku: si naredila odličen krompir in pohane perutničke!

Pri meni se izkaže, da lahko računam na mačka: res je pasala riba, sicer, mal pozneje, ko je bila jedilnica za lepo vreme že zaprta:

ežoj

Ežoj, a posodiš mačka?

Blanchy

Meni ga ni treba, so že "izvadene" iz zamrzovalnika.

Danes pri meni za kosilo: en sendvič na hitro, potem pa premik v knežje mesto, potep po Flori, degustacija tu in tam......kava v dobri družbi, za posladek pa pozno popoldan, ob zahajajočem soncu črni gozdiček, še vedno v dobri družbi ob najdaljši čisto slovenski reki (od izvira do izliva).

rimljanka

@Blanchy: če misliš, da ti bo lovil ribe, nič ne bo, maček je mlad se šele uči, če se bo naučil, tudi nič ne bo, ker mu bom vrat zavil.

ežoj

Goveji zrezki v omaki, divji riž z zelenjavo, solata.

Tinky Binky

SOBOTA:

Piščančja juhica z domačimi rezanci; riž na poru, grah v omaki, mesna rolada s semeni, pohane paprike; zelena solata z radičem:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti