Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: Ostanki od petka.

Danes: Ker mi je ostalo testo za pogačo, ki sem jo delala v petek, so danes na sporedu spanakopitas, polnjena s špinačo in feta sirčkom. Zraven pa solata. Čokoladni bombonček za poobedek pa nekaj grozdja je še v skledi.

Vanja

PONEDELJEK:

Sladko zelje s klobaso:

Pozdravček!

Danes: jajčevci po afriško iz baze podatkov. Zraven pa cvetačna solatika
Jutri: Joj, joj v LECLERCU sem bil in na listeku napisanih 5 stvari, nazaj sem prišel po 2 urah, z polnimi vrečkami gurmanskih užitkov. JOj joj, to je prava past, če obožuješ kulinariko....Jutri bo nekaj iz prepolnih zalog. Samo ne vem kaj še. MMMM nabavil sem sladki krompir. Razmišljam o kuhanem v kosih, špinači in jajcu na oko z omega  3 maščobami. ajajaja, ni mi lahko

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes koruzna juhica, ocvrti njoki in piščanec v porovi omaki.

msegov

Danes makaroni z mesno polivko, solata.

rosie

Včeraj: goveja juha z ribano kašo, pire krompir, kuhano kislo zelje, paniranini piščančji zrezki, zelena solata, sadna pita na hitro

Danes: goveja juha z kroglicami, skutin štrukelj, zelena solata

Jutri: zelenjavna juha, zelenjavna rižota, motovilec, zelena solata

NENA58

goveja juha s korenčkom, pa kislo zelje na solati, kosilo v 10 minutah, ker ni bilo elektrike

Balenka

Pri nas pa piščančja prsa na trakce v omaki s popečenimi bučkami :)

vd007

Piščančjki file v družbi zelenjave iz voka

Bojanca

Fižolova juha in ostanki tiramisuja od včeraj.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti