Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: Pečeni piščančji zrezki, pire krompir in špinača iz kopriv- to bo za naju z hčerkico (mož ne je špinače in perutnine), za moža pa verjetno pica Jutri: najvrjetneje nakaj iz mletega mesa- še nimam ideje lučica
Včeraj: svinjska pečenka s krompirjem izpod peke http://kuhinja-s-srcem.blogspot.com
Liguini odlično, to imam rada Ppri nas včeraj Sv. zrezki z tenstanim krompirjem in sirom, solata mešana z rdečim radičem, za posladek pa " ropanje" iz omare,Kar premore in tisti, ki mu je za sladko. Danes eden hrenovko in solato z rdečim radičem zabeljeno z bučnim oljem, drugi pa pečen sir in solato z radičem in olivnim oljem. Za jutri pa še ni načrta. franciska
Danes frtalja z olivami zame, za dragega pa ragu (iz skrinje) in špageti, od včeraj ostala čokoladna rolada z banano. Saša

Čufti v paradižnikovi omaki s pire krompirjem in zeleno solato.

Jejža

Danes: čemaževa juha s pirinimi opečenimi kruhki, jelenov golaž, kruhovi cmoki. Za posladek pa nazaj v službo......

rimljanka
Lučica, jeeeee......špinača iz kopriv, najboljša. Hmm, špinača z kopriv se pa ravno tako sliši , kot regrat iz endivije, hihihi. Samo jaz tudi zmeraj rečem špinača iz kopriv. Koprive pripravim enako kot bi špinačo.. To bo danes moja večerja..

...za popoldanski posladek - ostanki "čudovitega testa" 

picture_4522_290

nastale a˝la miške, zraven jagode:

picture_4544_595

Pozdravček!

Danes pa omletka z zelenjavo :) za posladek jagooode

larci

Danes:

- pocestniško kosilo

(dokler je še lepo vreme gremo ene par krogov med štanti s knjigami KVAK)

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti