Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Testenine z mesnimi kroglicami, skleda solate

dsc_0043_595

Bojanca

Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 16. 2011 20:06

fino mastna kotoleta s prilogo

sdc13001_595

...bi pasala še kakšna hungaro porekla

MM, kakšna je pa zakomplicirana musaka?

lp

mzm

, pogrešala sem že tvoje fotke .

Kako zakompliciraš musako pa pojma nimam. V bazi je enostavna, pa naj bo tako .

MM
Tudi, če ne jemo, tako radi , kot nekateri, uživamo v hrani in kuhi Zato, smo danes imeli kot običajno nedeljsko juho,meso iz juhe, pečeno bedro, pečen, hren z jajcem in motovilec za poslade pa še skutno višnjev zavitek arima

Malo prej pa še čokoladno-jabolčni mafini in kafe...

img_20110116_154744_595

Bojanca
petek: špageti karbonara sobota: velika skleda mešane solate nedelja: pisane tortilje, endivija ponedeljek: paniran osličev file, krompirjeva solata Pecenka
sobota: segedin, kruh, http://www.kulinarika.net/recepti/13790/sladice/rolada- nedelja: česnova juha, pražen krompir, pečene hrenovke, zeljna solata,pomaranče ponedeljek bo: školjke na buzaru, svež kruh, http://www.kulinarika.net/recepti/14227/sladice/kinder- beva
Nedeljsko kosilo, pozabim napisati, da med vikendi kuha moja boljša polovica. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 16. 2011 20:09
Smo praznovali in imeli obiske zato malo bolj obilno kosilo. Juha z zdrobovimi žličniki, goveji zrezki v omaki z lisičkami, piščančji trakci v kornfleksu, svinjska pečenka, pečene postrvi, riž s curryjem, ajdova kaša z gobami, njoki z drobtinicami, zelenjava dušena s curryjem, por s kislo smetano, grška solata, zelena z jogurtovim prelivom. Za posladek pa panna cota, vanilijeva krostata, flancati. Proti večeru pa še sveže narejene snežne kepice v vanilijevi kremi. Jutri pa najboljš, da imamo post :) bosa

Goveja juha, ocvrte puranje prsi,krompir s smetano,mešana solata, namesto posladka pa sprehod.

Iva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti