Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bi pa radi vedeli, dragi ežoj, kdo je bil danes soudeleženec pri mastenju s sardelami?!

Danes s špinačo "zarolan" puran, polnozrnat riž, dušeno korenje

sdc14037-1_595

v solati in ardeče pomaranče, italijanske, siciljanske, če smo prav natančni, baje.

lp

mzm
Danes: goveja juha z zdrobovimi cmočki, govedina in krompirjeva solata s kančkom majoneze, zenfa in popra Jutri: sarme, isto JanisJoplin
Kosilo: kmečke kumare, faširani zrezki in puding Večerja: regrat z jajčki, krompirjem in svežim črnim kruhom Ja ežoj, da bi odkrili resnico sta potrebna 2 človeka: enega, da jo izreče, in drugega, da ji prisluhne.

Danes sirovi tortelini s smetanovo omako in kozicami;

včeraj: zelenjavna rižota

katti
Danes: enolončnica, rižev narastek breskva
Torek; zelenjavna juha z rezanci, pečani sirovi štruklji, omaka s šampinjoni, motovilec Sreda;Skleda mesno jajčne solate(govedina iz juhe, piščančja salama, kocke sira, jajca, kisle kumarice), kruh Danes; segedin golaž, v kosih krompir, jgurtova torta z robidnicami Lp arima
Evo pa sem padel pod vpliv ribojedcev polarbear

Kakšne lepe slikice!

Mi pa danes: sladko zelje in pire krompir.

Balenka

polarbear je napisal/a:
Evo pa sem padel pod vpliv ribojedcev

polarbear

Da je nisi ti danes enmal gor v hrib in na drugo stran mahnil? Daleč nimaš.......

rimljanka
Ja Rimljanka sem padel pod dober Ežojev vpliv ko sma pa soseda Moram pa priznat da so bile sardelce zamrznjene-očiščene..niso tako dobre kot sveže je pa manj dela z pripravo.. polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti