Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danicak, uporabila sem polnozrnato pšenično moko iz DM-ja (polnozrnate izdelke vedno kupujem tam), v taki rumeni vrečki, dodala sem še nekaj žlic ovsenih kosmičev. Dostikrat pa za razne pice in podobne stvari uporabim tudi pirino polnozrnato moko iz DM-ja in tudi vedno uspe. In hvala za pohvale ;). Ninja24

NEDELJA:

Porova juha s prepečeno čebulo in prepečenim kruhov, podkrepljeno s kislo smetano; puranje perutnice, ajdova kašica, kisla paprika:

picture_4139_290picture_4134_290

Pozdravček!

Danes bo kurja juhica z rezanci, pečenka in pražen krompir ter solata.

Jannaa

Juha z ribano kašo, kurje perutnice, prosena kaša, omaka iz graha in korenčka, solata iz radiča in jajce,  za posladek pa čokoladni puding.

lpsam_0992_595sam_0990_595

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 30. 2011 15:22
Kosilo pri tašči Goveja juha,ohrovt z krompirjem,govedina iz juhe, pariški piščančji zrezki.Posladek,jabolčna pita. dari

Korenčkova juha z zdrobom, pire krompir, korenček na maslu (za tiste, ki jim ga ni bilo dost u župi), ocvrte piščančje prsi, endivija s fižolom. Posladek - sprehod na Presnico, občudovanje zavoja Save.

lp

cervus
kosilo pri mami:juha z domačimi rezanci bol na široko narezani(super).pečen krompir,riž z gobami rdeča pesa govedina in svinjski pohani zrezki! nato sprehod, sladica gorenjka čokolada pa kavica! nejčica

danes: na kocke narezan krompir pečen s korenjem, čebulo in česnom, piščančji zrezki polnjeni z gorgonzolo, kuhana cvetača, zelena solata, za sladico pa mafini z marcipanom in

tanjaj

Danes:

- vsake toliko nekomu zadnja plat iz hladilnika gleda, ko stika globoko po policah

- kuhinja danes ne obratuje

- pomaranče seveda so

- nimamo pa časa za protokol

Posladek:

- mir, ko bodo nenapovedani in neprijetni obiski odšli (in ko bomo za njihovimi otroci vse pospravili)

japaja

Danes, kosilo pač:

img_8238_595Za posladek praskanje po trebuhu, sobotna priloga dela prelito s kozarecem refoška.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti