Nedelja: ![]()
. ![]()
![]()
Bučna juhica; njoki, piščančje nogice, omaka s šampinjoni; motovilec s korenčkom in fižolom

Pozdravček!
Nedelja: ![]()
. ![]()
![]()
Bučna juhica; njoki, piščančje nogice, omaka s šampinjoni; motovilec s korenčkom in fižolom

Pozdravček!
Danes za fanta bolognese omaka, polžki, zame gamberi s paradižnikovo omako, solata, slivova pita

![]()
![]()
![]()
Danes: prezganka z zlatimi kroglicami
ocvrti
zrezki po dunajsko
tenstan ![]()
![]()
![]()
domač radič in motovilec s ![]()
domača
, podarjena
Česnova juha, pečen krompir,tenstano mlado zelje s paradižnikom in korenčkom, piščančji file, pečeni jajčevci s tržaško omako.
Dobro jutro ![]()
včeraj nas je mami pocrkljala s piknikom, menda zadnja priložnost, da se kosilo poje zunaj pod milim nebom.
Pleskavice, pečena paprika, čebula, sveže pečen domač kruh, gobice, ki sem jih našla v gozdu in jabolčni zavitek. ![]()
A tudi zajtrk ni zaostajal, ker je mami že zjutraj na vrata dostavila še tople rogljičke, no, še gobice sem prepražila in kavico naredila
![]()

![]()
![]()
![]()
Danes:
zrezki v čebulni in ![]()
omaki
pire ![]()
![]()
![]()
domač radič in motovilec s ![]()
Včeraj goveja in porova juha, telečja in svinjska pečenka, sirovi štruklji, krompir po mlinarjevo, gobova omaka, mešana solata. Danes "ostanki" včerjšnjega kosila, jutri segedin.
Sobota: ovcrti piscancji zrezki, prazen krompir, zelena solata s fizolom
Nedelja: pecena piscancja bedra, gobova rizota, rdeca pesa
Danes: taco
Ponedeljek:
Jota

Pozdravček!
Danes

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 7. okt 2019 17:18
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Zmagovalni bananin kruh