Danes na meniju: Juha z gresovimi knedelci, naravni svinjski zrezki, pečen mlad krompir (nalašč pozno posajen, domač), solata - radič z belim fižolom in zmehčanim zeljem, štrudelj z jabolki, bučo in skuto,
, kompot.
Danes na meniju: Juha z gresovimi knedelci, naravni svinjski zrezki, pečen mlad krompir (nalašč pozno posajen, domač), solata - radič z belim fižolom in zmehčanim zeljem, štrudelj z jabolki, bučo in skuto,
, kompot.
O, prav praznično kosilo, Katrin.
Pri nas pa:
svedrčki z omako iz govejega mesa
solata iz endivije, z bučnim oljem
Pri nas danes sem sinu naredila paniran puranji zrezek s pomfrijem, preden sva šla na kliniko, pa en sendvič za hči. Mož je imel govejo juho z rezanci, včerajšnje makarone in solato. Jaz pa juho in tuno v solati..
Po dolgem času še sama dodajam, par kosil od meseca dni nazaj ![]()
V hotelu na poročnem potovanju so en večer postregli z morskimi dobrotami, jasno se jim nisem mogla odpovedati, pa si pripravila pisan krožnik dobrot
mmmmm, pretežno sem bila od mesa cel teden na ribi, meso pa vzela le v dveh dneh. No, en večer sva si pa privoščila tudi Sangrijo, jasno sva bila zelo fine volje
hahaha

Kar se pa tiče mojega kuhanja, pa:
polnjene paprike, iz pire krompirja pa sem naredila njoke in jih spekla, so bili priloga naslednji dan ![]()

Dušeno zelje ter njoki iz pire krompirja in brstičnega ohrovta.

Praženi jurčki, mmmmmm (no, oče jih je nabral)

Pa pizza z jurčkom.

Anka, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: domači puranji raznjiči s papriko
pečen ![]()
![]()
![]()
endivija in radič s
Petek 13-stega... ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Včeraj: ![]()
juha s
in
, danes bo kaj bolj izdatnega.
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica , ![]()
Sobota: ![]()
![]()
![]()
Vampi s polento, zelena solata / zelje

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: alpska juha, tenstan ![]()
![]()
pečena
rebra
endvija in radič s ![]()
išlerji-kupljeni
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem