![]()
![]()
![]()
Danes: ričet s svežim
mesom![]()
![]()
, spekel se je
čebulni
z ocvirki.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet s svežim
mesom![]()
![]()
, spekel se je
čebulni
z ocvirki.
![]()
Ostalo je nekaj krompirjevih svaljkov, ostanki paprike so se valjali po hladilniku. Pa sem na olivnem olju peprražila čebulo, dodala narezano papriko, česen, poper, dimljeno mleto papriko, malo ingverja, sojino omako, sesekljan peteršilj in na koncu dodala še kuhane svaljke. Plus skleda zelene solate zraven, vam rečem, odlično kosilo izostankov pa na hitro.

mamamia
Petek:
![]()
![]()

Pozdravček!
Ričet, ajdove palačinke s skuto in proseno kašo...![]()
mamamia...........kakše barve![]()
![]()
![]()
Pri nas danes ni prav nič ostalo, ampak jutri bom pa skušala pričarat takšne barve ![]()
Danes: sataraš z mesom, njoki, mešana solata
breskvaDanes: svaljki s paradižnikovo omako, rdeča pesa v solati (sveža naribana)
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Danes: pašta fižol, sirove palačinke in sirovo-jabolčni štrudelj, zraven pa sveže pečene bagetke spet, lahko tudi baletke, baretke al pa mažoretke, kakor hočete. ![]()
So pa zelo dobre in tolk fajn je, ker so lepe oblike in spodaj imajo pikice od perforacije. ![]()
Danes za hči na hitro sataraš, solata.
Za moja dva goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, solata
Zame juha brez zakuhe, pečeni sardoni, mešana solata.
Potem pa se je začelo, k sinu je prišla prijateljica, najprej rogljički, zatem domača pizza
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Za kosilo bomo jedli govejo juho z domacimi rezanci, mesne kroglice v paradiznikovi omaki, siroki spageti tudi domaci...testo se pociva in solata. Za sladico pa dunajski valovi ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Domači sladoled za vroče poletje