Ocvrtki s sirom in salso verde
Danes: goveja juha z zdrobovimi cmočki, ponarejena carbonara z opraženimi piščančjimi prsmi ali špageti s polivko iz jajčevcev, korenja in paradižnika, višek včerajšnje klasične pice z dodano koruzo, višek včerajšnje fokače z jajčevci, čebulo, rozinami, pinjolami in sirom z modro plesnijo, kristalka, prvi regrat s krompirjem, jajčkom in cvetovi trobentic :)

Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 21. 2016 21:27
Počitniška kosila. Malo smo kuhali, malo smo se pa zunaj prehranjevali in crkljali ![]()
Nedelja: goveja juha z rezanci in plošča "Maraton" za dve osebi, toliko vsega je gor, da smo jo trije komaj pojedli:
2x pariški in 2x dunajski zrezek, 2x kremenatli na žaru in čevapčiči, pomfri krompir, blitva s krompirjem, žar zelenjava, čebula in ajvar
Ponedeljek: babičina krompirjeva juha, šmorn in jabolčni kompot
Torek: mesni polpeti, zeljne krpice
Sreda: svinjski zrezek, grahova omaka, pire krompir, pesa v solati
Četrtek: testenine z morskimi sadeži, pleskavica, prebranec in žar priloga, ocvrti lignji in pomfri
Petek: pražena jetra in zelena solata, lignji na žaru in šobska solata, gorenjska pica
Sobota: rižota z jurčki in solata zelje s fižolom
Danes: gratinirane bučke z ajdovo kašo in šampinjoni, pire krompir in zelena solata
In pa veliko ![]()
![]()
![]()
![]()
, dežja, ter čist malo ![]()
![]()
![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Najprej sobotna kočerja:
pomfri![]()
![]()
![]()
pečene sv. rebrce
, pečenice![]()
, šunka v testu,pečen piščanec
,
fižol v zrnju, motovilec, kislo zelje,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sobota: mesni in mesno-zelenjavni polpeti, krompirjeva solata.
Nedelja: goveji golaž in polenta, endivija s fižolom.
JJ
![]()
![]()
![]()
Danes: po dolgem času-musaka
, kristalka.
![]()
Danes: goveja juha, goveji zvitek (govedina iz juhe), cvetača v solati
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)No ja, pred dnevi mi ratalo se še za eno številko postarat.
In ker ponavadi jih jaz razvajam s futrom, ni blo zdaj nič drugač.... ![]()
Prpravu klasiko
mesno lazanjo po mojem receptu. Pri sladkem jih pa želel močno presenetit, kar mi na koncu tudi uspelo. Res, da rabu skoraj štirinajst dni, da sestavil in razvil recept, a je uspelo.... ![]()
HRUSTLJAVA SADNA TORTA Z OBLATI IZ RDEČE PESE
Ponedeljek:
![]()
Pozdravček!
Danes goveja juha z rezanci, pečen kos piščanca in sv.kotlet s korenjem, pražen krompir, dušen brokoli in mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom