Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj in danes je bil meni enak: filana paprika, pire krompir in zelena solata.

Balenka

Silvestrska večerja:                              

pripravljeno z moje strani, z nasprotne strani mesni izdelki, solate... (ni bilo prilike foto sessiona)

Srečno 2016!

Vceraj za kosilo kvrgusa in mesana solata, biskvitna potica in mamini piskoti

Za silvestersko vecerjo smo imeli lorensko pito, lososovo pito s porom v vlecenem testu, piscancje roladice s peceno papriko in mocarelo ter francosko solato. Za sladko pa piskoti, biskvitna potica in kava

Danes sarma in se nekaj ostankov od vceraj

satilon

Segediner

Lp

cervus

Srecno vsem v novem letu in seveda polno kulinaricnih uspehov!! 

Alisea

juha z gresovimi knedelčki,

pražen  vratovina, popečeni šampinjoni, motovilec,

kompot iz suhih 

Balenka

Goveja juha z domačimi nudelni, sarma in dva kosa kruha  pa vse tisto pripravljeno čudo, ki sva ga čez noč prespala..........

Dragi moji, tudi jaz vam vsem želim tu na naši kulinariki vse lepo, da si drugo leto spet zaželimo ponovnega srečanja... uživajte v vsakem dnevu leta 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes:   sarma,  domač, piškoti,  

mopsika

Danes pa smo brez zajtrka odšli voščit domačim in po vseh obiskih, pijači in hrani smo danes na goveji juhici in še se bo kaj našlo....Sarme so pa v zmrzovalniku in ker napovedujejo  sneg bodo dobrodošle.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 01. 2016 17:55

Danes: lignji na buzaro, kuhan krompir, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti