Danes kosilo za 2: pomfri in motovilec.
Balenka
Danes kosilo za 2: pomfri in motovilec.
Balenka
Včeraj samo goveja juha z rezanci, ker smo imeli s prijatelji praznovanje.
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, ocvrte perutničke, meso po dunajsko, pražen krompir, zeljna solata z zeleno in radičem in torte od včeraj.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: porovo-brokolijeva čorba, jabolčni in skutni zavitek.
Piščančja obara z žličniki, piščančja stegna v zelenjavni omaki, polnozrnati kus kus, jabolčni in skutni zavitek.
Danes: goveji zrezki v omaki, pečen krompir, mešana solata
breskva![]()
![]()
![]()
Danes: goveji golaž
, bela polenta, radič in motovilec, piškoti,
![]()
mopsika
Danes imam druge opravke, zato za kosilo preostanek goveje juhe z zdrobovimi cmoki-hči ostanki dunajcev od včeraj in francoske solate z zabave, mož in sin jota s kranjsko klobaso in kruh. Jaz pa bom eno mešano solato.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: krvavice, praženo zelje, krompir v koščkih
Danes: obara, gratinirane skutine palačinke
Jutri: sv. medaljoni v vrtnaski omaki, kus kus, radič
Še 3 dni, potem pa malo na off. Neskončno se že veselim
, december je bil čisto preveč pester ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaj boste kuhale za božično večerjo? Mi smo povabljeni k mojim, tako, dal prinesm samo hobotnico v solati. Si bom pa dala duška potem za slivestrovo, ampak bo spet bolj lahka večerja, ker nismo neki večerni jedci. Bolj kakšne školjke, rakci, namzi, solatke,...
![]()
Ossi
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
| Ossi je napisal/a: |
Včeraj: krvavice, praženo zelje, krompir v koščkih
Danes: obara, gratinirane skutine palačinke
Jutri: sv. medaljoni v vrtnaski omaki, kus kus, radič
Še 3 dni, potem pa malo na off. Neskončno se že veselim
Kaj boste kuhale za božično večerjo? Mi smo povabljeni k mojim, tako, dal prinesm samo hobotnico v solati. Si bom pa dala duška potem za slivestrovo, ampak bo spet bolj lahka večerja, ker nismo neki večerni jedci. Bolj kakšne školjke, rakci, namzi, solatke,...
Ossi |
Pri nas bo ko- čerja združena s praznovanjem hčerkinega rojstnega dne. Bodo pa morski listi, pečen krompir, julin zelenjava, motovilec v solati. Za predjed pa še tuhtam, mika me kombinacija škampov pa ribjega namaza, pa inčunov, ....hobotnica sigurno ne bo, ker je bila lani....še tuhtam....Nekateri bi seveda tatarski biftek in pršut kot zmeraj....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTrixi - jaz imam za silvestrovo tudi v mislih
,...ampak ne kot namaz,....nekaj v stilu miksa škampov, vongol, dagenj v beli buzari pa popečen kruh podrgnjen s česnom , vedar bo to za glavno jed.
Predjed pa še ne vem. Mogoče pa res kakšne namaz iz inčunov. Al pa kakšna solata - osnova zelena, rukola, motovilc, čez pa orehi ali pinjole, parmezan, pršut in preliv iz gorčice, limone in inčunov. Mogoče res kar tole.
Pri nas bo tatarski biftek za božič tudi ne moremo brez ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Vanilijeve rolice