Pri meni danes: dušena govedina za lenuhe
, brstični z drobtinicam
, polenta in zelena solatka. Sladica: še nekaj koščkov kavne torte in pecivo s srcem
.

Rižek z lososom
Pri meni danes: dušena govedina za lenuhe
, brstični z drobtinicam
, polenta in zelena solatka. Sladica: še nekaj koščkov kavne torte in pecivo s srcem
.
Nedelja:

Pozdravček!
Danes, kurja juhica z nudlčki, pečene rebra , pečen krompir,rdeča pesa,![]()
![]()
Juha, sv. file v gorčični omaki, pečen krompir s sirom, kuhana zelenjava, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes goveja juha z žlinkrofi in rezanci, svinjski zrezek s sirom in jurčki, pražen krompir, file postrvi z mandlji, dunajski puranji zrezek in pomfri, motovilec in zeljna solata s fižolom- zelo dobro, ampak kuhali so nam drugi![]()
![]()
Danes smo le pomagali pri kuhi, solate in pečen krompir (pečic). Goveja juha z rezanci in jetrnimi cmoki, za nekatere neka kitajska zelenavna juha.
Potem pa: tiger raki in lignji na česnu in sojini omaki, pa malo sardelic, da smo lažje čakali na nadaljevanje:
orada in kovač na zelenjavi, pečeno vpečici
s škampovimi repki in lovkami polnjeni jadranski lignji:
In ob tem dve moji najljubši solati, kumarična s praženim sezamom, ribjo omako, čilijem in sokom limete;
in zelje s korenjem. tanko narezano čebulo in veliko kopra:
Pa se nas je osem napapalo danes, dve ribi sta pa še za jutri ostali.
mamamia
Se smucava
za kosilo pa zelenjavna juha, lazanja, spinacni njoki, jabolcni strudelj bozansko![]()
Včeraj smi imeli: zelenino juho s krompirjem, piščančji paprikaš, rezanci, zeljnata solata in kavni kolač s čokolado in oreščki.
Danes pa smo imeli ješprenjevo juhico, pečene kračice piščanca zraven pa v isti ponvi še popečen krompir in brstični ohrovt. Pospravili smo še kolač od včeraj in popili kavico.
Mir in dobro!Pozdravljeni!
Sem čisto nova tukaj. Danes smo jedli nedeljsko kosilo: Juha z rezanci, restan krompir, meso iz juhe, pečenka in solata. Za sladico panakota.
lp
ovčkaizpodžamha
mamamia![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Poletni svaljki z dimljenim lososom