Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Babka, ti kar lepo čiči pa čaki, da se boš pozdravila. Zdaj v hribe ni za hodit, je mraz in dež. Praviš, da bolj klavrno ješ, a saj bo kmalu bolje. Jaz imam zelo rada krvavice, pa je bila današnja zanič in sem tudi bolj malo uživala. Bo pa jutri bolje, kaj kar bom sama " kreirala", da bo eksplozija okusov.

naor

Juha, tortilje po mehiško, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: zelenjavna mineštra, polenta na parmezanovi rjuhci, pod jurčkovim kovtrčkom

...in tako dvakrat Eksplodiralo ni, hvala ve se komu, nič, užitki so pa bili, to pa!

Poobedek: rupurut

lp

mzm

Pri meni danes: Zelenjavna juha(stebelna zelena, korenček, brstični ohrovt, grah).

Vanja potem pa prosim deli recept za cheesecake še z nami.

Vesnuska

Danes: svinjski zrezki s pisano ješprenjevo rižoto, solata

breskva

Miška, lepo si tole pripravila, le to mi ni jasno, zakaj rupurut?  Kako mi je všeč ime tele jedi, na rjuhci in pod kovtrčkom!

naor

@naor, sedaj si me pa malo prestrašila

Sem se toliko dvignila, da sem v protfanj naložila vse za podvarak po Dušankino, gor položila eno veliko krvavico našega mesarja, najboljšo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Petek:       

Pozdravček!

mišzmoke je napisal/a:

Poobedek: rupurut

mzm

Mal izven teme (no, ne čist) - včeraj sem mojmu pokazala in prebrala, kaj je imela mišzmoke za kosilo in ko sem mu prebrala, da je bil za poobedek rupurut, je planil v tak smeh, da se mu je kava, ki jo je v tistem trenutku pil, zaletela in ni mogel lep čas k sebi prit.

Sicer pa danes pri nas jota iz repe (kupljene) in z včeraj scvrtimi ocvirki iz kupljene slanine.

rrr

Moram napisati, najino kosilo danes je bilo odlično

Za jutri je tudi že kuhano. Vnuk je pripeljal goveji golaž, ki ga je včeraj kuhala najina ljuba snaha.

Ko bi le lahko videli nasmeh na obrazu mojega moža, za par let je mlajši

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti