Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Obstala pri sredi, se mi zdi:

Včasih je vsak izgovor dober, v sredo je bil tale: Life is short. Eat desert first! Sladica že ob 9h zjutraj, neke zelo suhe in božanske baklave moje libanonske sodelavke, polnjene s pinjolami. Jo gnjavim, da mi napiše recept, potem ga bom pa delila. TAke dobrote je treba deliti. Solo večerja: paradižnikova solata z malo feta sira.

Včeraj: Rice and beans, začinjen z neko začimbo, ki sem jo podedovala. Carnitas in salsa verde iz pečenih tomatillosov. Slika pa ni za javnost. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 15. 2014 20:54

Danes: testenine, zelenjavna omaka, solata, čokoladni prijatel

breskva

Čebulna juha, svinjski kotlet, pire krompir, paradižnikova solata.

daga

Špinača, pire krompir in jajca na oko.

Sonja

Danes: blitva s krompirjem,pečen brancin,paradižnikova solata,pecivo.

mopsika

Včeraj sva hladen dan izkoristila za peko v pečici, tako da je bila za kosilo pica, za sladico improviziran jabolčno hruškov (ne)zavitek, nato pa še domač kruh in žemljice.

katka85

Danes: pašta fižol in klobasa

Jutri: zeljna juhica z ajdovo kašo, ohrovtove polpete, pečena paprika v olju, tatarska omaka in solata, za        posladek višnjeve rezine

Juha, polnjeni puranji zrezki z gobovo omako, riž, kuhana koruza, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes pri nas matevž in kislo zelje. Z ocvirki

Btw, moja prva naložena slikica, jejeje!

Sporočilo je spremenil(a) ela113 dne 16. 2014 15:54

Ela !

Včeraj boranja

danes špageti z gobovo omako, solata iz zelja, kumare in paradižnika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti