Danes kosilo na hitro- nabodala piščančja, čevapčiči, ajvar, polnozrnat kruh, šobska solata. G
Hči pa je spekla domač štrudelj, jaz pa njej kuham govejo juho.....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes kosilo na hitro- nabodala piščančja, čevapčiči, ajvar, polnozrnat kruh, šobska solata. G
Hči pa je spekla domač štrudelj, jaz pa njej kuham govejo juho.....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: piščančji cordon bleu iz pečice, pečen krompir, solata, malinine rezine
Cel teden sva imela nekaj na hitro. Tudi včeraj sva šele zvečer na hitro jedla čevapčiče, vsak eno kajzerico in zeljno solato.
Danes spet čevapčiči, da jih porabim, narezane kumare, panirani šampinjoni in bučke s paradiž. omako in mocarelo.
Jutri pasta po florentinsko, brez mesa, namesto bojo šampijoni in zeljnata solata s kumarami
"Svečano" sobotno kosilo/večerja:
Gazpacho iz lubenice in kumar...če koga zanima, je bilo podobno Tylerjevem receptu , potem pokrovače, ki niso bile ravno gigantske, cukini pasta in za podlogo malo sladkega krompirja. Še pečena cvetača s česnom, soljo in poprom. Kozarec italijanskega prosecca.

Jetrca z lisičkami v smetanovi omaki, pečen krompir, en kup solat z vrta. Zraven bomo popili spominek s Pelješca. Popoldne pod drevesom pa breskova torta.
Sonja![]()
![]()
Danes: pečene rebre,pečen krompir
,zelena solata,"pecivo na suho" z breskvami.
![]()
Danes pri nas na mizi Enolončnica iz lepega kosa govedine, krompirja, zelene, korenčka, paradižnika, strošjega fižola, bučk, petršilja, v glavnem vsega kar na vrtu raste... pa še kaj bi se našlo :) Sladica palačinke z borovničevo maremlado.
Lepo nedeljo vsem :)
Juha, paradižnikova solata s poli klobaso, kruh.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Mojezlato, kot, da sem kopirala tebe,isto pri nas.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Jugoslovenka